Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 20:00, Primăria Municipiului Timişoara prin Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toţi timişorenii să petreacă Revelionul 2017 în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte, dar şi un foc de artificii la miezul nopţii. Accesul este liber!

Program Revelion 2017 în Piaţa Victoriei din Timişoara

20:00 – Geo Da Silva & Sean Norvis
21:00 – ALPHA Team
22:00 – Cobzality
23:00 – Ştefan Bănică
24:00 – Foc de artificii

Geo Da Silva şi-a început cariera în anul 1994, ca DJ şi MC în diverse cluburi. Zece ani mai târziu a lansat proiectul „Funky DJ’s”, apoi un album solo, în anul 2007, pe care l-a promovat într-un turneu internaţional, care a inclus 25 ţări. Sean Norvis & Geo Da Silva pregătesc pentru noaptea dintre ani un concert care va include piese în prima audiţie: „We love the DJ” şi „Johnny B”.

ALPHA Team este un band vocal-instrumental timişorean, care abordează cover-uri din cele mai variate stiluri ale muzicii de larg consum, reunind în componenţă unii dintre cei mai valoroşi muzicieni locali.

După multe călătorii prin toată lumea, doi dintre percuţioniştii de marcă de la Sistem, Florin Romaşcu şi Robert Magheţi au hotărât să înceapă un nou proiect muzical prin care să declare: „suntem mândri că suntem români!”. Astfel, alături de colegii lor Victor Mihăilescu (studio production) şi Bianca Purcărea (solist vocal) s-a născut Cobzality, un proiect cu suflet românesc, un proiect care îmbină muzica tradiţională, cu sonorităţi moderne.

Ştefan Bănică este cântăreţ, compozitor, textier, orchestrator, prezentator, actor de film şi de teatru. Cariera sa muzicală a început în 1992, când a înregistrat primul album, „Un actor, un rock’n’roll”. Ştefan a lansat până în prezent 15 discuri, a susţinut mii de concerte în întreaga ţară, iar din anul 2002 şi până în prezent, a avut nu mai puţin de 58 de concerte de Crăciun „sold out” la Sala Palatului din Bucureşti.

Evenimentul de Revelion 2017 în Piaţa Victoriei din Timişoara este organizat de Primăria Timişoara.