Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 22:00, Primăria Târgu-Mureş organizează concerte şi un foc de artificii la Revelionul 2017 în stradă, în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş. Intrarea este liberă!

DJ Thomas PCZ şi MC Ionutz Florea vor deschide petrecerea începând cu ora 22:00, iar, invitaţii de onoare, trupa IRIS vor susţine un concert, alături de soprana Felicia Filip.

La miezul nopţii, cerul va fi luminat de un foc de artificii. După spectacolul de lumini, va avea loc Primul Vals din 2017, o tradiţie ca oamenii din Târgu-Mureş să intre în noul an în paşi de vals.

„Sâmbătă, începând cu ora 22:00, pe scena special amenajată în Piaţa Victoriei vor urca artişti renumiţi. Târgumureşenii vor petrece la cumpăna dintre ani pe ritmul melodiilor lui Cristi Minculescu & Iris şi Felicia Filip. Mai mulţi DJ cunoscuţi vor asigura distracţia şi voia bună. La miezul nopţii cerul va fi împânzit de un puternic foc de artificii, după care cei prezenţi în central municipiului Târgu-Mureş vor avea ocazia să intre în anul 2017 pe ritmuri de vals”, a afirmat Claudiu Maior – consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

Revelionul 2017 în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş este organizat de Primăria Târgu-Mureş.