Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 19:00, trecerea dintre ani de la Sibiu va fi sărbătorită în Piaţa Mare. Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita şi Daggu Project susţin concerte în aer liber de Revelion 2017.

La miezul nopţii, cei prezenţi în Piaţa Mare din Sibiu vor putea admira un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice.

Legendara trupă Uriah Heep şi trupa Carla’s Dreams vor fi capul de afiş al concertelor de Revelion, alături de Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. Evenimentul va fi prezentat de Nicolle Stănese.

„Îi aşteptăm pe sibieni în Piaţa Mare, locul unde, acum 10 ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea oraşului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulţi sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formaţii apreciate care vor crea atmosfera”, spune Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.

Cu o carieră de aproape 50 de ani, Uriah Heep sunt consideraţi a fi una dintre cele mai de seamă trupe de hard rock a anilor ’70. Britanicii au la activ 25 de albume de studio, 13 live şi 16 compilaţii, vândute în milioane de exemplare la nivel mondial. Deşi componenţa trupei a suferit nenumărat modificări de-a lungul timpului, Uriah Heep a făcut istorie în topurile muzicale cu piese ca „Lady in Black”, „July Morning”, „Gipsy” şi „Easy Livin”.

Intrarea este liberă!