Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, Primăria Municipiului Iaşi îi invită pe toţi ieşenii să petreacă Revelionul 2017 în aer liber, în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde vor avea loc concerte şi un foc de artificii la miezul nopţii.

Celebra trupă synthpop Alphaville va fi vedeta concertului de Revelion în stradă de la Iaşi, alături de Ruby, Keo, ieşenii de la Karma, precum şi doi finalişti ai concursului X Factor, Cecilia Cezario (Italia) şi Alexandra Tănăsoiu. Evenimentul va fi prezentat de Dana Săvuică şi Andrei Nourescu.

Înfiinţată în 1982, trupa germană Alphaville a lansat în 1984 primul single de succes „Big în Japan”. În toamna lui 1984, Alphaville scoate pe piaţă primul album, care cuprinde hiturile „Forever Young” şi „Sounds like Melody”, rapid promovate în topurile din întreaga lume. Au urmat albumele „Afternoons in Utopia” (1986), „The Breathtaking Blue” (1989), „Prostitute” (1994), „Salvation” (1997) şi „Catching Rays on Giant” (2010). Singurul membru al formaţiei care activează încă de la înfiinţarea ei este chiar solistul vocal Marian Gold.

„Avem câteva nume de referinţă din punct de vedere artistic. Alphaville este o formaţie de talie internaţională care va veni să cânte la Iaşi, în sfârşit avem certitudinea că va ajunge la noi, alături de Keo, Ruby, Karma şi Cecilia Cesario şi Alexandra Tănăsoiu. Sperăm să facă un spectacol de calitate”, a declarat primarul Mihai Chirică

Accesul la concertele organizate de Revelion 2017 în faţa Palatului Culturii din Iaşi este liber!