Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 19:30, are loc petrecerea dintre ani, Revelion 2017 „Black and White” în Sala Unirii din Palatul Parlamentului din Bucureşti. Delia, Cornel Verban Orchestra şi DJ Radu se numără printre invitaţii speciali ai evenimentului, care va fi prezentat de Cristian Brancu si Alexandra Velniciuc.

Pentru al patrulea an consecutiv, la Casa Poporului se organizează petrecerea de revelion, dedicată tuturor celor care vor să sărbătorească prin eleganţă noaptea dintre ani.

Program Revelion 2017 „Black and White”

19:30 – Hypnotique – Electric Violin Band şi Cornel Verban Orchestra
21:00 – Wilmark Dance & Show
22:30 – Delia
23:45 – spectacol de artificii
după 00:00 – DJ Radu, Wilmark Dance & Show şi Cornel Verban Orchestra

Evenimentul va începe cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique – Electric Violin Band şi va continua cu un café concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. Dansul va face parte din atmosferă, alături de echipa Wilmark Dance & Show, care vor impresiona publicul cu mai multe coregrafii special pregătite pentru revelion. Muzica va avea şi ea un rol esenţial, în compania Deliei, care va susţine un concert în care va cânta şi hiturile lansate în 2016.

După show-ul de artificii de la miezul nopţii, odată ajunşi în noul an, petrecerea continuă până în zori cu DJ Radu, Wilmark Dance & Show şi Cornel Verban Orchestra. Atmosfera va fi completată de diverse efecte vizuale şi sonore, care vor da culoare evenimentului.

Eleganţa evenimentului va consta în combinaţia celor două non-culori, alb şi negru, din care vor fi alcătuite ţinutele invitaţilor, tema petrecerii dintre ani fiind „Black and White”. Îmbrăcămintea formală, rochia lungă pentru doamne şi costumul sau smochingul pentru domni, va reprezenta elementul de gală al serii.

Meniul de revelion va cuprinde: macarons cu brânză de capră, brioşă pufoasă cu peşte alb afumat, tartă cu trufe negre şi ciuperci, cheesecake cu pudră de măsline, cornet cu legume şi alge marine, piept de curcan cu fasole neagră, file de peşte alb la cuptor cu ravioli, piept de curcan cu pudră de ciuperci de pădure şi orez negru, muşchiuleţ de porc în crustă de piper negru cu piure de rădăcinoase şi duo de ciocolată Dark & White. Pentru a menţine atmosfera elegantă a petrecerii, servirea este serviciu la farfurie.

Meniul cuprinde specialităţi gourmet in concepţia si îndrumarea lui Chef Catalin Jernoiu, puse în operă de Privileg, furnizor oficial al Casei Regale a României pentru evenimente oficiale/private si va fi însoţit de cele mai fine băuturi, atent selecţionate. La solicitarea participanţilor, se asigură variante de meniu raw-vegan si gluten-free.

Bilete Revelion 2017 „Black and White” la Palatul Parlamentului din Bucureşti

Biletele pentru Revelion 2017 „Black and White” de la Palatul Parlamentului din Bucureşti, de pe 31 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

La achiziţionarea a 10 locuri al 11-lea este gratuit, iar pentru cei care au participat la una dintre ediţiile anterioare de la Palatul Parlamentului sau pentru cei care vor fi receomandaţi se va aplica o reducere de 10%. Reducerile nu sunt cumulative.

Accesul copiilor cu vârsta până în 6 ani este gratuit, fără meniu şi fără loc la masă, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani, tariful este redus cu 50%.

Categorie Preţ
VIP 900 lei cumpără bilete
Premium 790 lei  cumpără bilete
Standard 674 lei  cumpără bilete

Pentru invitaţii din afara Bucureştiului care doresc să petreacă Revelionul 2017 la Palatul Parlamentului se poate asigura cazarea la Phoenicia Grand Hotel 4*+ la preţul de 45 euro / single premium, 49 euro / dublă premium. Tarifele de cazare includ toate taxele, inclusiv brunch-ul de pe 1 ianuarie, acces la fitness şi la saună.