Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 31 decembrie 2015 de la ora 21:00, Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toţi timişorenii să petreacă Revelionul în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte şi un foc de artificii la miezul nopţii.

Program concerte de Revelion 2016 la Timişoara

21:00 – concert Lambrino
22:00 – concert Phaser
23:00 – concert Cargo
24:00 – Foc de artificii

Accesul la concertele organizate de Revelion 2016 în Piaţa Victoriei din Timişoara este liber!

Lambrino a colaborat cu Simona Nae pentru primul single al acestuia „Gheaţă şi Foc” şi a mai cântat alături Hara şi Talisman.

Phaser s-a facut remarcată în cadrul semifinalei naţionale Eurovision 2013, cu piesa „Pour toi et pour moi”. În prezent, trupa are 5 single-uri, 3 videoclipuri şi lucrează intens la piese ce vor fi lansate în curând.

Trupa Cargo, înfiinţată în anul 1985 a trecut prin diverse transformări, fără a renunţa la principiile sale, prezentându-ne un rock curat, profesionist, păstrându-şi publicul fidel, cucerind noi şi noi fani, încântându-ne cu hit-urile lor şi oferindu-ne mereu concerte remarcabile. Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria B „Muzica”, „cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale”.