Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 20:30, ProFM şi ProTV vă invită la Revelionul 2012 – „Live Revolution” în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti.

Voltaj, LaLa Band, Smiley, CRBL şi Loredana vor încinge atmosfera, iar George Vintilă va prezenta în cel de-al 15-lea an Revelionul „Live Revolution” în Piata Revoluţiei.

DJ Marius Onuc va deschide seara „Live Revolution” cu un mix marca ProFM. Fenomenul „Pariu cu viaţa” a generat apariţia unei trupe care i-a înnebunit pe tinerii din România, astfel că de pe scena „Live Revolution” nu va lipsi trupa LaLa Band. Ei vor face un super show alături de Voltaj, de DJ-ul ProFM CRBL şi de juraţii Smiley şi Loredana. Loredana va fi prezentă pe scenă şi va oferi un concert senzaţional chiar la miezul nopţii.

Nu lipsesc nici cei mai talentaţi cântăreţi de la Vocea Romaniei: Max Dragomir, Oana Brutaru, Maximilian Muntean, Sebastian Muntean, Dragoş Chircu sau Cătălin Dobre în frunte cu cel care a câştigat marele premiu, Ştefan Stan.

„De-a lungul acestui an mulţi au fost de părere că 2012 va fi ultimul an pe care îl vom petrece pe Terra, personal nu am timp să cred aşa ceva, dar să întrăm puţin în rol şi să ne închipuim că e ultima noapte de petrecere de care avem parte. Au zis-o alţii înaintea noastră: Let’s party like there is no tomorrow”, a declarat George Vintilă.