Vineri (15 martie 2013) a avut loc în clubul Fabrica din Bucureşti primul dintre cele trei concerte programate în cadrul turneului Adrenaline Tour, concert care i-a adus pe aceeaşi scenă pe cei de la Coma, Altar şi Implant pentru Refuz.

Află mai multe detalii despre turneul Coma, Altar şi Implant pentru Refuz!

Seara a început cu trupa hardcore Kill Convention, care şi-a lansat EP-ul „Hardcore meets Drama„, ocazie cu care a susţinut un concert ce a încălzit atmosfera pentru publicul venit în număr destul de mare în Fabrica. Kill Convention înseamnă Wintzy – chitară, Scooby – chitară, Oaie – chitară bas, Răducu – voce şi Tase – baterie.

Coma, sound unic şi piese pline de energie

În jurul orelor 22:20, având drept intro tema muzicală din filmul „Naşul”, au urcat pe scenă, cei de la Coma. Deşi sonorizarea nu a fost dintre cele mai bune, iar pe parcursul concertului trupa a întâmpinat mici probleme tehnice, Coma au avut un concert în care publicul a fost prezent pe majoritatea pieselor cântând versurile unor melodii ca: „În mine, în şoapte„, „Stai„, „Coboară-mă-n rai„. Momentul lor acustic a fost de asemenea, unul cu impact, piesa lor de final „Cântă-mi povestea„, fiind cântată aproapte în întregime de public.

Coma - Foto: mahmur.info
Coma – Foto: mahmur.info

Coma reuşesc să îmbine mai multe stiluri muzicale, de la alternativ la industrial rock, dând naştere unui sound aparte şi unor piese cu electrizante. Coma înseamnă: Cătălin Chelemen – voce, Dan Costea – voce, Răzvan Albu – baterie, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu – bas, Răzvan Năstase – chitară.

Altar, muzică cu atitudine

Altar au fost cea de-a doua trupă care a urcat pe scenă pentru a duce dincolo de limite muzica. Cu atitudinea de partea lor, cu versuri puternice, mobilizatoare, cu riff-uri de chitară, una dintre cele mai iubită trupe de metal din România a avut parte de un public frumos şi entuziast care a acompaniat toate piesele trupei clujene: „La noi„, „Născut învingător„, „Protest„, „Singur împotriva tuturor„, „Invasion” sau „Atitudine„.

Altar
Altar – Foto: Ursachi Teodor
Altar
Altar – Foto: Ursachi Teodor

Cu o existenţă de peste 20 ani, cu 5 albume la activ, cu concerte susţinute atât pe scenele din ţara noastră, cât şi pe scenele unor festivaluri din afară (Sziget sau Wacken), alături de cele mai mari trupe de gen din industria muzicală: Kreator, Iron Maiden, Iggy Pop sau Sepultura, Altar au demonstrat încă o dată, prin concertul impecabil susţinut vineri seara că îşi respectă publicul şi crezul muzical.

Hardcore şi energie cu Implant pentru Refuz

Ultima trupă ce a urcat pe scena clubului Fabrica a fost trupa timişoreană Implant pentru Refuz. Alcătuită din Octavian Horváth – voce , Valentin Popescu – chitară, Răzvan Nicov – chitară electrică, Czifrak Stefan – chitară bas şi Alexandru Hera – tobe, trupa a demonstrat că îşi merită din plin titlul de cea mai iubită trupă de hardcore din România. Şi-au cântat piesele cu ardoarea cu care şi-au obişnuit fanii. Tehnici, originali, cu experienţă scenică i-au încântat pe cei prezenţi, oferindu-le adrenalina muzicală din plin.

Implant pentru Refuz
Octavian Horváth – Implant pentru Refuz – Foto: Ursachi Teodor

Implant pentru Refuz sunt pe scena muzicală din România din anul 1995 şi au la activ şase materiale discografice.

Adrenaline Tour va continua pe data de 22 martie în Timişoara în clubul Daos şi pe data de 23 martie în Cluj-Napoca în clubul Flying Circus. Pentru concertul din Timişoara, opening act va fi trupa Era Ticăloşilor, iar la Cluj-Napoca vor deschide show-ul cei de la Ego. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

impşant
Implant pentru Refuz – Foto: Ursachi Teodor
impa
Alexandru Hera – Implant pentru Refuz

Concertul din Fabrica a scos în evidenţă faptul că avem trupe de rock valoroase, care au un cuvânt greu de spus în industria de gen, avem public pentru aceste trupe, un public cunoscător şi entuziast.