Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 31 decembrie 2009, începând cu ora 17:00, în Piața Revoluției din București are loc „Revelionul Live Revolution 2010”, organizat de către PRO TV, PRO FM și MTV.

Pe ecranele cu plasmă amplasate în Piaţa Revoluţiei, MTV va difuza cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani, începând cu ora 17:00.

De la ora 19.00, va fi adus un tribut lui Michael Jackson de către dansatori profesionişti, dar şi de către fanii artistului, care au pregătit momente speciale în memoria acestuia.

DJ-ii ProFM încălzesc atmosfera de la ora 19.30, urmând ca de la ora 20.30, pe scena Live Revolution să urce: Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj şi Loredana Groza.

Miezul nopții va fi marcat de către așteptatul foc de artificii și un spectacol incredibil de lumini. Pentru prima oară în România va avea loc un spectacol de proiecţii 3D senzaţional, pe clădirea Muzeului Naţional de Artă al României.

Întregul eveniment va fi prezentat de către George Vintilă şi Claudiu Sara, iar VJ Oana se va afla în culise, unde va sta de vorbă cu invitaţii şi va afla ce-şi doreşte fiecare pentru 2010.

Petrecerea de Revelion din Piaţa Revoluţiei va fi difuzată integral de MTV şi pe www.mtv.ro, începând cu ora 20.30.

Intrarea este liberă!

Foto: www.mediafax.ro