B’ESTFEST 2012 aduce preţuri promoţionale pentru cei care vor să fie siguri că începtulul lunii iulie îi va prinde pe malul lacului Pasărea din localitatea Tunari. Festivalul va avea loc în perioada 6-8 iulie 2012 şi se va desfăşura în acelaşi loc ca şi în 2011. De data aceasta spaţiul alocat festivalului va fi mult mai mare ca cel alocat anul trecut, iar o noutate faţă de anul trecut o reprezintă apariţia scenei rock.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

În promoţia „early bird” ce este valabilă până pe 15 martie, biletele de o zi vor putea fi cumpărate la preţul de 95 de lei, cu aproape 25% discount faţă de preţul biletului întreg. După această dată biletele vor costa 125 lei, iar cele achiziţionate la intrarea în zona de festival în zilele de eveniment, vor costa 150 lei.

Tot până pe 15 martie 2012 şi abonamentelor au preţ special, astfel vei plăti doar 215 lei pentru cele 3 zile de festival. După această dată abonamentele vor fi disponibile la preţ întreg, respectiv 265 de lei, urmând ca în zilele de festival preţul pentru abonamentele achiziţionate de la intrarea să fie de 285 de lei.

Printre artiştii confirmaţi în acest an se numără artişti tineri cum ar fi Caro Emerald, cunoscută publicului mai ales pentru piesa „A night like this”, şi Milow, ce a intrat în topurile muzicale cu un cover aparte după „Ayo Technology”, dar şi nume grele ale rock-ului ca Pulp, Garbage, Moonspell sau Kreator. Stanton Warriors, Modestep şi Dope D.O.D. sunt cele mai recente nume confirmate din line-up-ul ce începe să prindă contur.

Biletele şi abonamentele pentru festival pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro sau din Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi reţelele afiliate MyTicket.