Stanton Warriors este cea mai recentă trupă a cărei prezenţă pe scena festivalului B’ESTFEST 2012 a fost confirmată. Organizatorii au stabilit şi un program parţial, precum şi preţul biletelor de o zi. B’ESTFEST 2012 se va desfăşura pe malul lacului Pasărea, în Tunari, în perioada 6-8 iulie 2012.

Află mai multe detalii despre B’ESTFEST 2012!

Stanton Warriors este un duo de breakbeat, alcătuit din Dominic Butler (DJ) şi Mark Yardley (producător). Stilul lor este unul atractiv, care îmbină sonorităţile electro cu mix-urile underground de house şi hip-hop. Încă de la debut, Stanton Warriors a cucerit un public numeros, reuşind ca şi după 10 ani de activitate, să rămână în topul preferinţelor acestuia. Trupa a devenit una dintre cele mai dorite prezenţe în cadrul petrecerilor din Europa, Australia, Asia şi SUA.

Programul B’ESTFEST 2012 va debuta pe 6 iulie cu Garbage, The Qemists, Milow, Kreator şi Moonspell. Cea de-a doua zi a festivalului, 7 iulie 2012, îi va aduce pe scenele festivalului pe Stenton Warriors, Selah Sue, Mala Vita şi Obituary. Pulp, Caro Emerald, Andy C şi Meshuggah vor concerta în ultima zi a festivalului, 8 iulie 2012.

Preţul biletelor de o zi va fi de 95 lei până pe 15 martie 2012 şi de 125 lei după această dată. În zilele de eveniment vor putea fi achiziţionate la preţul de 150 lei, de la intrarea în spaţiul destinat festivalului. Abonamentele se vor găsi la preţul de 215 lei până la 15 martie 2012 şi 265 lei după această dată. În prima zi de festival un abonament va costa 285 lei, la intrarea în locaţie. Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro.

Foto: www.thisisbreaks.com