Morcheeba, Stanton Warriors şi Orchestra Notes & Ties sunt cele mai recente confirmări pentru prima ediţie a Electric Castle Festival 2013. Pentru festivalul ce va avea loc la Castelul Bánffy din Bonţida (judeţul Cluj), între 21 şi 23 iunie 2013, au mai fost anunţaţi printre alţii: Pendulum DJ Set Feat. MC Verse, James Zabiela, Télépopmusik (Live) şi Dub Pistols (Live).

Află mai multe detalii despre Electric Castle 2013!

Britanicii de la Morcheeba şi-au început cariera în 1995. De atunci, fraţii Paul, Ross Godfrey şi Skye Edwards şi-au creat un stil special prin care au cucerit milioane de fani din toată lumea, o combinaţie de trip hop, rock, R&B, blues şi pop. Piese ca „Rome Wasn’t Built in a Day”, „Enjoy the Ride”, „Wonders Never Cease” sau „Blood Like Lemonade” vor putea fi ascultate pe scena festivalului de lângă Cluj-Napoca.

Ultima vizită în România a celor de la Morcheeba a avut loc în 2011. Trupa a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti în cadrul unui show TM Live, care i-a mai avut ca şi invitaţi pe cei de la Parov Stelar Band. Cu un an înainte, pe 5 octombrie 2010, trupa a concertat la Sala Palatului, în cadrul turneului de promovare a “Blood like Lemonade”.

Staton Warriors revin în România

Dominic Butler şi Mark Yardley, sau pe scurt Stanton Warriors au debutat în 2001. În cei 12 ani de carieră, cei doi au devenit un nume important în breakbeat. De-a lungul timpului, trupa a fost recompensată cu premii oferite de: Muzik Magazine Dance Awards, Dancestar World Dance Music Awards şi Breakspoll, iar Zane Lowe de la BBC Radio 1 le-a oferit titlul de „Hotest Record in the World” pentru „Turn Me Up Some” în decembrie 2010.

Stanton Warriors au fost prezenţi pentru ultima oară în Cluj-Napoca pe 8 decembrie 2012, iar o zi mai târziu au mixat în faţa fanilor de la Bucureşti. Tot anul trecut ei au mixat la B’ESTFEST Summer Camp la Tunari.

Alături de Morcheeba şi Stanton Warriors, Boiler Events a anunţat şi prezenţa Orchestra Notes & Ties pe scena festivalui. Orchestra este alcătuită din 40 de tineri studenți şi absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, şi concertează sub bagheta dirijorului Vlad Agachi. Pentru Electric Castle, orchestra pregătește o selecţie muzicală din coloanele sonore ale filmelor Star Wars, Indiana Jones, Spiderman, Lista lui Schindler şi altele.

Line-up parţial Electric Castle 2013

Pendulum (DJ Set) Feat. Mc Verse (Live)
Morcheeba
James Zabiela
Telepopmusik (Live)
Dub Pistols (Live)
Stanton Warriors
A-Skillz Vs. Krafty Kuts
Wankelmut
Jon Kennedy
Funkanomics
Pedestrian
Pop Killers
Tesco Disco
Şuie Paparude (Live)
Robin And The Backstabbers (Live)
ROA (Live)
CTC (Doc, Deliric si Vlad Dobrescu) (Live)
Silent Strike & Band (Live)
Gojira & Planet H
DJ K-Lu
Mihai Popoviciu
The Model
Missile & Goranga
Shiver
Orchestra Notes & Ties

Bilete şi abonamente Electric Castle 2013

Abonamentele pentru Electric Castle 2013 sunt disponibile pe www.eventim.ro şi reţeaua Eventim la următoarele preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

Categorie bilete Până pe 17 mai După 17 mai La intrare
Acces general 100 lei 135 lei 170 lei cumpără bilet
Camping + acces general 110 lei 145 lei 180 lei cumpără bilet