Acest eveniment a avut loc in data de 23 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 octombrie 2015, de la ora 22:00, Pendulum (DJ Set) revine la Arenele Romane din Bucureşti, alături de MC Verse. Alături de ei vor urca pe scenă Grid, Kevlar şi BTA, cu VLC la visuals.

Povestea Pendulum a început în 2002 printr-o colaborare a lui Rob Swire, Gareth McGrillen şi Paul Harding, rezultatul fiind piesa „Vault”, care a avut succes instant şi a devenit un imn al anului 2003. A fost urmat de o serie de piese la fel de revoluţionare în acelaşi stil, ca „Trail of Sevens”, „Spiral”, „Back to You” şi „Still Grey”, cât şi un remix la „Tonite” a celor de la Concord Dawn.

2005 a fost anul lansării albumului de debut, „Hold Your Colour”, care s-a vândut în peste 300.000 de copii şi a inclus şi primul single care a ajuns în Top 30, „Slam/Out Here”. Au revenit cu hitul „Granite”, iar prin intermediul lui „Propane Nightmares” au pătruns în mainstream.

Al doilea album, „In Silico” a debutat pe locul 2 în topurile din Marea Britanie. Materialul a primit discul de aur şi invitaţii de a apărea la cele mai importante festivaluri: Download, Creamfields, Reading/Leeds, T in The Park şi chiar în cadrul „Projekt Revolution” al lui Jay Z şi Linkin Park.

Al treilea album, „Immersion”, a intrat direct pe locul 1 în UK Album Charts şi a fost urmat de 2 turnee sold out în UK, 2 spectacole grandioase la Wembley Arena, turnee în Europa şi Australia şi o vară petrecută pe scenele celor mai mari festivaluri din lume. În 2011 au fost oaspeţi speciali ai Linkin Park pe A Thousand Suns US Arena Tour, urmat de un turneu propriu şi de un nou periplu pe scena celor mai cunoscute festivaluri, adăugând la palmares Glastonbury, V Festival şi Bestival.

În 2012 Rob Swire a comunicat că nu vor mai exista show-uri live Pendulum şi că nu au niciun plan pentru mai departe, el şi Gareth concentrându-se pe proiectul Knife Party. Paul „El Hornet” Harding, recunoscut de aceştia ca cel mai bun DJ dintre ei, este singurul care mai reprezintă Pendulum, printr-un DJ set împreună cu MC-ul Verse.

Bilete Pendulum DJ Set & MC Verse la Arenele Romane

Biletele pentru show-ul Pendulum DJ Set & MC Verse de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 23 octombrie 2015, pot fi achiziţionate în avans din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 40 lei.

Categorie Preţ
Acces general – în avans 40 lei cumpără bilete
Acces general – la intrare 45 lei

De la magazinele Boarder’s, Ollie Gang Shop şi URBN Supply CO din Bucureşti biletele pot fi achiziţionate la preţul de 30 lei, iar la intrare, în seara petrecerii biletele vor costa 45 lei.