Acest eveniment a avut loc in data de 6 May 2023.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 mai 2023, începând cu ora 17:00, are loc cea de-a doua ediție Out of Office Fest, la Arenele Romane din București. Vor urca pe scena în aer liber 5 formații, și anume Alternosfera, Trooper, OCS, ZOB și Stema.

Out of Office Fest este un festival special creat pentru a aduce împreună pasionații de muzică alternativă și antreprenorii români din toate domeniile de activitate. Fondatorul, Mircea Fica, declară că, prin intermediul acestui festival, organizatorii își propun „să contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în România, să îi aducă laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să se bucure împreună de o seară de muzică bună”.

Alternosfera este o formație din Republica Moldova, Fondată în 1998 la Chișinău. Stilul lor este unul foarte variat, fiind compus la bază din genuri precum rock alternativ, cu influențe de la anii ’80 la grunge-ul Seattle-ului anilor ’90. Versurile lor transmit mesaje de dragoste, deși uneori pot avea și conotații sociale sau politice. Trupa, formată din Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Sergiu Aladin (chitară), Dumitru Costin (bass) și Nickel Russe (tobe), este cunoscută pentru show-urile explozive și energia transmisă pe scenă, făcând Alternosfera un nume arhicunoscut în rândul pasionaților de rock din țară.

Trooper este o formație românească, originară din Târgoviște, înființată în 1995. Genul principal de muzică este heavy metal, numele trupei fiind preluat de la titlul piesei „The Trooper” a formației Iron Maiden.

Omul cu Șobolani (OCS) este o trupă românească de rock alternativ și punk rock, fondată în 1997. Numele trupei provine de la cartea omonimă a lui Sigmund Freud.

ZOB este una dintre primele formații punk rock din România, fondată în 1993. Trupa s-a bucurat de un real succes pe parcursul anilor, fiind nominalizată la categoria „Best Rock” la Premiile Muzicale MTV România 2006.

Stema este o formație cu adevărat unică în România, fiind singura care a reușit să dezvolte stilul Surf, împletit cu muzică lautărească veche. Trupa urmează să-și lanseze cel de-al treilea album de studio în această toamnă.

La prima ediție Out Of Office Fest, ce a avut loc în data de 18 iunie 2022, au urcat pe scenă trupele Rockabella, E.M.I.L, Sarmalele Reci, Byron, Coma și The Mono Jacks.

Bilete la Out of Office Fest 2023 la Arenele Romane din București

Biletele pentru Out of Office Fest 2023, ce va avea loc în data de 6 mai 2023, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la prețul de 120 lei.

Out of Office Fest 2023 este organizat de Clubantreprenor.ro.