Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2023.
Vezi alte evenimente la din .

Vineri și sâmbătă, pe 10 și 11 noiembrie 2023, Nostalgia revine la Romexpo din București cu un nou eveniment marca Imaginarium.

Nostalgia – Imaginarium este mai mult decât un simplu eveniment de tip discotecă inspirat de anii ’90 – ’00. În cadrul acestei experiențe captivante, participanții sunt invitați să exploreze o varietate de decoruri ce îmbină elemente retro și futuriste, creând astfel o călătorie captivantă în timp.

Întreaga locație este meticulos amenajată pentru a evoca amintiri, dar și pentru a oferi o perspectivă futuristă. Unul dintre punctele de atracție ale evenimentului este „selfie museumul”, unde participanții pot captura momente memorabile în fața unei game variate de decoruri vizuale. De la obiecte de mobilier vintage la elemente de design futuristic, fiecare colțișor al muzeului selfie adaugă o notă distinctivă și plină de creativitate experienței.

În plus, Nostalgia Imaginarium oferă și experiențe imersive, unde participanții pot interacționa cu instalații artistice sau se pot implica în activități care stimulează simțurile. Acest aspect adaugă o dimensiune captivantă evenimentului, transformându-l într-o adevărată călătorie multisenzorială.

Acest eveniment nu este un concert tradițional. Nu vei găsi aici o trupă sau un artist principal pe scenă. Nostalgia – Imaginarium este mai mult decât atât – este o incursiune în lumea amintirilor și a imaginilor care au definit o generație întreagă.

Bilete Nostalgia – Imaginarium 2023

Abonamentele și biletele de o zi la evenimentul Nostalgia – Imaginarium 2023 din București, pot fi achiziționate online de pe www.entertix.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Abonament 2 zile – 259 lei
  • Bilet Ziua 1, 10 noiembrie – 139 lei
  • Bilet Ziua 2, 11 noiembrie – 159 lei

Accesul minorilor este strict interzis.
Biletele achiziționate nu pot fi returnate sau modificate.

Nostalgia – Imaginarium este un eveniment organizat de Nostalgia.