Acest eveniment a avut loc in data de 8 Feb 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 februarie 2013, de la ora 22:00, în Control Club din Bucureşti va avea loc evenimentul special New Pop Order. Invitaţii evenimentului sunt Walls (LIVE) şi Taragana Pyjarama (DJ Set).

Una din apariţiile notabile pe scena muzicii electronice britanice din ultimii ani,Walls este proiectul artiştilor londonezi Alessio Natalizia şi Sam Willis. 2012 a însemnat pentru aceştia apariţia celui de-al doilea disc, „Coracle”, un punct de cotitură de la muzica ambientală către ritmuri mai dansante, combinate cu influenţe mai vechi: Detroit techno şi Chicago house, dar şi krautrock sau shoegaze.

Taragana Pyjarama, proiectul producătorului danez Nick Eriksen, se distinge în peisajul muzicii electronice actuale prin sound-ul pe cât de rafinat pe atât de haotic, descris la modul cel mai plastic ca: a fairytale with a bassline. Pyjarama a remixat piese Delphic, Delorean sau Miami Horror, a lansat un EP sub label-ul Fools House, în 2011, iar albumul său de debut, „Tipped Bowls”, s-a bucurat de aprecierea criticilor şi indie media deopotrivă.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei.