În perioada 4-7 iulie 2024, pe plaja Neversea din Constanța, are loc cea de-a șasea ediție a festivalului NEVERSEA. Maluma, Nick Carter (Backstreet Boys), Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci şi mulţi alţii vor urca pe scenele festivalului de la malul Mării Negre.

Maluma, Nick Carter (Backstreet Boys), Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci au fost printre primele nume anunțate pentru cea de-a șasea ediție a festivalului NEVERSEA. Ediția de anul acesta aduce câteva premiere pe scenele autohtone: Maluma, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de reggaeton ai lumii se va afla pentru prima dată pe scena unui festival din România, în timp ce Nick Carter de la Backstreet Boys va concerta în premieră absolută în România.

Line-upul festivalului de la malul Mării Negre a fost completat cu al doilea val de artiști: DJ Snake, Tinie Tempah, Dimitri Vegas, iar ca artiști români vor fi prezenți, printre alții, Grasu XXL, Puya, INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia.

Anul acesta, fanii Neversea se vor putea bucura de muzica artiștilor lor preferați la cele patru scene din festival: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval. Pe Mainstagevor urca: Maluma, Nick Carter, Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo și Sofi Tukker. La The Ark, primele nume anunțate sunt DubFx & Woodnote, Netsky și Wilkinson. La DayDreaming, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza și Vintage Culture sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri și apusuri de neuitat.

Distracția la cea de-a șasea ediție a festivalului NEVERSEA va fi asigurată de cei peste 150 de artiști și de experiențele pregătite de către organizatori la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa.

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului.

Nick Carter de la Backstreet Boys vine în premieră în România și va urca pe scena Neversea pentru un show memorabil. Și-a început cariera la vârsta de doar 12 ani și a devenit rapid un superstar pop internațional, fiind cel mai tânăr membru al trupei iconice Backstreet Boys. Hituri precum “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Shape Of my Heart”, ‘Larger Than Life” au făcut înconjurul lumii și l-au transformat într-unul dintre cei mai relevanți artiști.

Line-upul festivalului NEVERSEA 2024

Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi câte o artistă inclusă în line-up.

De asemenea, banii strânși în urma donațiilor pe care le vor face fanii Neversea în timpul evenimentului către Spitale Publice din Bani Privați vor susține construcția celei mai mari Clinici de Psihiatrie Pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic Prof. Dr. Alexandru Obregia din București, unde sunt ajutați copii din toate colțurile țării.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global și datorită festivalului Neversea, care a avut cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41 și marchează un nou record în cele 5 ediții ale sale. În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Bilete şi abonamente NEVERSEA 2024

Biletele şi abonamentele pentru cea de-a șasea ediţie a festivalului NEVERSEA, ce va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024 la Constanţa, pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial al festivalului.

În prezent, prețul unul abonament General Acces este de 149 euro + taxe, iar cel al unui abonament VIP este de 335 euro + taxe.

Prețurile biletelor pentru o zi încep de la 56 euro + taxe (General Acces) și 114 euro + taxe (VIP).

Festivalul NEVERSEA este organizat de UNTOLD Universe.