Acest eveniment a avut loc in data de 26 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 26 februarie 2014, de la 20:30, Maximum Rock organizează ceremonia de premiere a formaţiilor câştigătoare la Maximum Rock Awards 2013, în Club Colectiv din Bucureşti.

În cadrul evenimentului, vor urca pe scena trupele Apa Sîmbetii, Rezident EX şi Changing Skins.

Apa Sîmbetii este câştigătoare a trofeului „Best Metal Newcomer” şi reprezentativă pentru ambiţia şi performanţele noii generaţii. Rezident EX, o formaţie de mare forţă, cu o vastă experienţă, singura câştigătoare a două trofee – „Best Romanian Rock Band” şi „Best Romanian Rock Album”2013. Trupa Rezident EX va susţine un recital împreună cu invitaţii lor speciali, Leo Iorga (ex-Compact), Dudu Isabel (ex-Vespera, ex-Seven), Sebastian Bolocan, Ciprian Rosulescu si Klaus Pardos. Alături de Rezident Ex se va mai regăsi şi toboşarul Florin Cvasa, care şi-a adus aportul pe noul disc al trupei, „Alpha”.

Changing Skins sunt şi ei invitaţi la eveniment, aceştia vor dezvălui câteva piese de pe mult aşteptatul material discografic, care va aparea în cursul lui 2014.

La „Maximum Rock Awards 2013”, fanii vor avea ocazia să participe la meet and greet-uri cu trupele prezente, dar şi să-şi achiziţioneze CD-uri, tricouri şi alte accesorii rock de la un stand specializat.

Bilete Maximum Rock Awards 2013

Preţul unul bilet de acces este de 20 lei şi poate fi achiziţionat în avans din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, dar şi în seara evenimentului de la intrare.