Acest eveniment a avut loc in data de 22 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekend-ul 20-22 octombrie 2017, are loc LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România, în Parcul Izvor din Bucureşti. Intrarea este liberă.

După trei ediții de succes în Cluj-Napoca şi o primă ediție la Brașov, LollyBoom ajunge şi în Capitală pentru a reuni întreaga familie printr-o experienţă de neuitat. Bucureştenii sunt invitaţi să petreacă câteva zile magice alături de cei dragi, retrăind cea mai frumoasă etapă a vieţii, copilăria.

Pentru ediţia din Bucureşti sunt pregătite peste 2000 de ateliere creative, spectacole interactive și o multitudine de activități în zona parcului. Printre cei care vor anima petrecerea se numără: trupa Fantasmagia, alcătuită din personaje de poveste pe picioroange, prinți și prințese, mimi, clovni, statui vivante, dar şi îndrăgitul magician Cristian Guna. De asemenea, participanţii vor putea viziona filmul „Usturoi”, care prezintă călătoria a doi copii în călătoria lor spre Cluj-Napoca, unde vor să ajungă pentru a deveni actori și totodată, pentru a-și ajuta familiile.

Fiecare ediție din lumea LollyBoom înseamnă ateliere creative, prin care atât copiii, cât și adulții se joacă, învață, se dezvoltă, sunt îndemnați spre socializare, se bucură de spectacole la scenă de dans, teatru, magie, ventrilocie, concerte, proiecții de film, numeroase activități și multe, multe surprize.

Ediţiile din Cluj-Napoca au pus la dispoziţie 39 de zone special amenajate pentru eveniment, 387 de ateliere de care au beneficiat peste 50000 de vizitatori, iar ediţia din Braşov a strâns aproximativ 38000 de participanţi care s-au bucurat de 27 de zone de festival şi 273 de ateliere interactive.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar accesul este gratuit.