Acest eveniment a avut loc in data de 10 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri şi sâmbătă, (9 şi 10 decembrie 2016), de la ora 21:00, muzica underground va fi personajul principal, în cadrul Live Festival, la Arenele Romane din Bucureşti. Wilkinson, Paraziţii, Jeru the Damaja şi Macanache se află printre artiştii care se regăsesc în line-up-ul festivalului.

Două zile de distracţie alături de prieteni şi o scenă cu mai mulţi artişti ai muzicii underground este ceea ce Live Festival oferă celor prezenţi în cortul încălzit al Arenelor Romane.

Program Live Festival 2016 la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 9 decembrie 2016

Jeru the Damaja
Paraziţii
Macanache
Psihotrop
Battle MC România
DJ Oldskull
VJ Vloop

Sâmbătă, 10 decembrie 2016

Wilkinson (DJ Set) feat. Dynamite MC
DJ Snow
Are You Anywhere
SVK BOY
Xenomorph & Dasherz
VJ Vloop

Londonezul Wilkinson, câştigător Best Breaktrough Producer şi un entuziast al muzicii drum and bass va veni însoţit de Dynamite MC, un alt englez care a colaborat cu artişti precum The Nextmen, Caspa sau Netsky.

Nu va lipsi nici muzica underground românească, reprezentată de nume ca Paraziţii, Macanache, DJ Snow, Psihotrop, DJ Oldskull şi mulţi alţii.

Bilete Live Festival 2016 la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru Live Festival, ce are loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 9 şi 10 decembrie 2016, se pot achiziţiona în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de participare şi de achiziţie.

Categorie Preţ avans Preţ la intrare
Weekend pass 60 lei  –
Day one 30 lei 40 lei
Day two 35 lei 45 lei

Live Festival la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment organizat de Live Kulture.