Sâmbătă, 13 iulie 2013, pe plaja dintre Venus şi Saturn va avea loc ediţia cu numărul XII a celui mai mare eveniment de muzică electronică din România: Liberty Parade. Debutul nebuniei va fi făcut de tradiţionala Caravană Liberty Parade, iar mai apoi petrecerea va continua până în zorii zilei următoare în Liberty Parade Arena.

Anul acesta pe scena Liberty Parade se vor afla, pe lângă cunoscuţii DJ din echipa Radio 21, doi DJ celebrii: Alex Gaudino şi Dr. Kucho.

http://www.youtube.com/watch?v=LgFJJ77w2nA

Alex Gaudino este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ italieni. Petrecăreţii de la Liberty Parade 2013 se vor bucura din plin de mulţime de piese create de Alex Gaudino în ultimii 20 de ani şi care au ocupat primele locuri ale topurilor. Printre acestea se numără şi celebrele “Destination Calabria” şi “Watch Out”.

“Lies To Yourself”, “Patricia Never Leaves The House”, “La Luna” şi “Can’t Stop Playing” sunt doar o parte dintre piesele cu care Dr. Kucho îşi cucereşte fanii la petreceri. Cu o experienţă de mai bine de două decenii, Dr. Kucho este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai muzicii electronice spaniole şi nu numai.

Line-up Liberty Parade 2013

Alex Gaudino
Dr. Kucho
DJ Optick
DJ Andi
Liviu Hodor
Cristi Stanciu
Christian Green
Vali Bărbulescu
Mose N
Vika Jigulina
Raoul Russu
Adrian Eftimie
Radio Killer
DJ Dark
Shidance
Marc Rayen
Doi Deejay
Asher & Screen
DJ Razz
CiuPy & Mihai Bejenaru
JUST2
Luca M
Andu
DJ Kruger

Accesul la evenimentul organizat de Radio 21 va fi liber.