Acest eveniment a avut loc in data de 21 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 21 decembrie 2012, de la ora 22:00, Palatul Bragadiru din Bucureşti este gazda unui nou eveniment inedit, Karnivale II cu M.A.N.D.Y., Tiefschwarz, Catz’ N Dogz, Onur Ozer, Scarlett Etienne şi Emi.

Karnivale adună la un loc muzică, fachiri, picioroange, focuri de artificii, clovni şi alte elemente ce vor fi doar câteva dintre scamatoriile care vor învălui seara în mister şi vă vor purta spre un tărâm de poveste.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 lei până la ora 00:00 şi 35 de lei după ora 00:00. Pentru accesul în zona VIP, preţul unui bilet de intrare va fi de 50 lei.

Biletele VIP pot fi achizitionate de la OllieGang Shop(str. Hanul cu Tei, Bucureşti) contra sumei de 50 lei, începând cu data de 27 august şi se pot cumpăra minim 5 astfel de bilete. Grupul care îşi achiziţionează un astfel de pachet beneficiază şi de masă. Cei care ulterior doresc să se alăture unui grup, au posibilitatea să cumpere un singur bilet doar în cazul în care pot să indice numele pe care a fost făcută deja o rezervare.

Invitaţiile sunt valabile până la ora 23:00.

Accesul persoanele sub 18 ani este strict interzis.