Acest eveniment a avut loc in data de 17 Mar 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 17 martie 2014, începând cu ora 20:00, în Hard Rock Cafe din Bucureşti va avea loc Irish Comedy Fest ce îi va avea ca invitaţi pe Derek Ryan, Michael Porter şi Kieran Lawless.

Irish Comedy Festival aduce la Bucureşti trei dintre cei mai cunoscuţi performeri de stand-up comedy irlandez într-un eveniment organizat în premieră la Bucureşti.

Ryan Derek şi-a început cariera în 2005, având un portofoliu de sketch-uri foarte diversificat. Bun povestitor, Derek este un artist extrem de versatil, fapt care i-a asigurat prezenţa în nenumărate cluburi de profil din Irlanda, Marea Britanie sau Statele Unite.

Kieran Lawless este unul dintre cei mai buni reprezentanţi ai fenomenului stand-up comedy din Irlanda, fiind mereu o prezenţă foarte plăcuta pe scenă. Relaxat, natural, carismatic, Kieran interacţionează foarte uşor cu publicul, punctul său forte fiind relaţia foarte specială pe care o construieşte rapid cu spectatorii de altă naţionalitate.

Michael Porter s-a lansat în 2009, la o sesiune de Open Mic în Derry/ Londonderry fiind un personaj exuberant şi volubil, dar fără prea mult know how în arta stand-up. Ca o dovadă în plus a talentului său, Michael a ajuns primul actor de stand-up comedy din Irlanda de Nord invitat să participe la festivalul London Irish Comedy din Londra.

Celor trei irlandezi li se vor alătura doi dintre cei mai cunoscuţi actori de stand-up din România, Toma Alexandru, proaspăt câştigător al unei competiţii open mic în engleză la Comedy Store în Londra, şi Sergiu Floroaia, devenit recent primul român de pe Comedy Central, cu un show de stand-up în engleză.

Bilete Irish Comedy Fest

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, în Diverta şi la Hard Rock Cafe, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţia locurilor, respectiv 80 de lei ;i 60 de lei.

Acest spectacol se va desfăşura exclusiv în limba engleză.