Acest eveniment a avut loc in data de 2 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, se desfăşoară prima ediţie iNSIDE Festival, în Pavilionul C6 al Romexpo din Bucureşti. Bono Goldbaum, Chris Miller, Mirror States, Kozo şi Robert Dietz se numără printre artiştii invitaţi la petrecerea de Revelion.

Proiectul a luat naştere în Capitală şi este un brand nou de petreceri de muzică electronică. Evenimentul se întinde pe o perioadă de 48 de ore, începând cu noaptea dintre ani şi continuând până în seara de pe 2 ianuarie 2017.

Două zile de muzică neîntreruptă, cu un line-up format din mulţi artişti celebri ai genului electro, care vor mixa cele mai cunoscute melodii din ultimul an. Avgustin, Andre Buljat, a.e.r., Bono Goldbaum, Chris Miller, Dan Andrei, GABRIEL GRANT, Lazy Bug, Mirror States, Kozo, Mendo, Robert Dietz, TAP şi UNER sunt artiştii care au fost confirmaţi până acum. Restul invitaţilor vor fi anunţaţi în perioada următoare.

https://www.youtube.com/watch?v=iRFjE3bkCbc

Bilete iNSIDE Festival la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru iNSIDE Festival de la Romexpo din Bucureşti, în perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Categorie Preţ până pe 31 dec La intrare
Categoria VIP 150 lei 150 lei  bilete
Categoria Acces general 80 lei 100 lei  bilete

Există un număr de locuri limiate pentru biletele VIP, care asigură accesul în backstage şi o masă cu rezervare. Pentru accesul în backstage se va anunţa un set de reguli speciale. Toate detalii se vor transmite în momentul achitării sumei.

Pentru bilete VIP şi rezervări de mese: 0721077200

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.