Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Din cauza interesului scăzut faţă de evenimentul „Huge Year’s Eve”, programat să se desfăşoare la Romexpo pe 31 decembrie, organizatorii au decis amânarea acestuia. Evenimentul va fi programat în primele luni ale anului 2017, la solicitarea publicului. Cei care au cumparat deja bilete vor fi contactaţi de organizatori pentru a li se comunica modalităţile de recuperare a banilor.

Sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 20:30, publicul este invitat să participe la una dintre cele mai mari petreceri indoor de revelion din România. Huge Year’s Eve se va desfăşura în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, unde sunt aşteptaţi 10.000 de persoane.

Line-up-ul evenimentului de Revelion este compus din trupele Alternosfera, Paraziţii, Golan, Grimus, Omul cu Şobolani, Grasu XXL, Gojira & Planet H, Accuarella feat. Mirabela şi Bass Turbat. Programul concertelor pe ore va fi anunţat după 15 decembrie.

Vouchere/bilete Huge Year’s Eve 2017

Voucherele pentru evenimentul de Revelion Huge Year’s Eve, care va avea loc pe 31 decembrie 2016 în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Până la data de 15 decembrie 2016, preţul voucherelor la toate categoriile de preţuri este redus, în cadrul campaniilor Presale 1 (până pe 29 noiembrie) şi Presale 2 (30 noiembrie – 15 decembrie).

Voucherele pot fi achiziţionate şi în format fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos, dar şi de la intrare în seara evenimentului, în limita disponibilităţii.

Categorie Presale 1  Presale 2  Preţ întreg
Zona verde 299 lei 349 lei 449 lei
Zona roşie 109 lei 129 lei 139 lei

Zona roşie – standing – cu acces la baruri, food-court şi zona de mese
Zona verde – cu loc la masă, mâncare şi băutura incluse

Meniu Huge Year’s Eve 2017

Meniu Zona Verde

Meniu Zona Verde include loc la masă, mâncare şi băutura incluse.

În cazul în care voucherele din grupul dvs. sunt achiziţionate pe mai multe nume, este recomandat să contactaţi organizatorii pentru a stabili configuraţia mesei. Rezervările la masă se fac doar după achiziţionarea voucherelor, la telefon 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi veţi fi sunat înapoi) sau pe email la [email protected].

Mâncăruri/Băuturi:

  • Gustare rece: ruladă de pui scandinavă, ruladă de porc cu fructe confiate, ruladă de caşcaval cu brânză, trilogie de brânzaturi, chiftele de pui în Panko, peste marinat, jambon crud uscat, salată de crudităţi
  • Gustare caldă: Weisswurst cu muştar dulce Bavarez şi salată germană de cartofi. Vită Singapore cu noodels de orez. Friptură: ceafă de porc cu sos de piper, piept de pui grill cu Daiphinoise de cartofi şi mix de salată verde cu ierburi aromate
  • Desert: Cheese cake
  • apă plată şi minerală, sucuri (Pepsi, Mirinda, 7UP), cafea, bere – nelimitat
  • 2 sticle de vin alb / roşu sau o sticlă de Presecco sau o sticlă 0.7L de spirits (vodka Absolut, whiskey Ballantines, rom Havana, gin Befeaters)

Meniu Zona Roşie

Pentru Zona Roşie produsele (mâncare şi băutură) se achită individual şi NU SUNT INCLUSE în preţul voucherului. Cei din Zona Roşie vor avea acces la baruri şi food-court special amenajat + zona de mese şi scaune / bănci cu vizibilitate redusă la scenă.

Accesul minorilor este permis doar însoţiţi de o persoană majoră şi ce achită acelaşi preţ!