Acest eveniment a avut loc in data de 19 Dec 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 19 decembrie 2010, ora 19:00, la Atenul Român din Bucureşti are loc spectacolul „Gala Crăciun pentru Toţi„.

Ajuns la a unsprazecea ediţie, „Gala Crăciun pentru Toţi” este acum un reper cultural definitoriu pentru peisajul evenimentelor Bucureştene de sfârşit de an. Şi anul acesta Ateneul Român va găzdui un spectacol de excepţie gândit să-i ajute pe cei care ar putea ca de-acum înainte să ducă mai departe tradiţia valorilor artistice Româneşti .
Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România Ars XXI organizează an de an acest spectacol de calibru prin care încearcă să-i sprijine pe copiii supradotaţi, dar defavorizaţi, ai ţării. Regia muzicală a acestui program este semnată de Lucian Moraru, iar Ion Caramitru va fi amfitrionul spectacolului.

Un spectacol de Tango va fi subiectul programului serii. Tangoul, un gen muzical şi coregrafic atât de popular şi atât de fascinant în ochii publicului, a căpătat o foarte mare amploare în ultimii ani şi în România reuşind să se re-clasicizeze în doar câţiva ani.

Invitaţi serii vor fi Traffic Strings, o trupă cu o expunerea internaţională care va creea atmosfera sonoră, alături de invitatul special argentinianul Alejandro de Benedictis.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru spectacolul „Gala Crăciun pentru Toţi” este în funcţie de categorie:
VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei

Ateneul Român: Str. Franklin, nr. 1, Bucureşti.