Acest eveniment a avut loc in data de 8 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 8 noiembrie 2012, de la ora 23:00, Funkanomics va mixa în Club Midi din Cluj-Napoca, cu ocazia Balului Bobocilor Universitatea de Artă şi Design. Invitaţi: Marwan, Acutra, Enforge.

„Funkos” s-au lansat în anul 2006 în sudul Germaniei, punct din care ascensiunea lor a continuat fără întrerupere şi au pus în mişcare publicurile din mari cluburi ale lumii.

Sound-ul Funkanomics este destinat ringurilor de dans energice, iar vibraţiile transmise combină genuri muzicale variate, de la pasaje crocante de bass cuplate cu ritmuri groovy până la piese celebre reinterpretate într-un stil funk propriu.

Marwan Dua (Dubios Underground Association) stă de aproape 10 ani în spatele platanelor la cele mai demenţiale petreceri şi festivale din Cluj-Napoca sau din alte oraşe, atât ca DJ cât şi în calitate de organizator.

Enforge şi Acutra sunt printre pionierii scenei de muzică electronică alternativă din Nord-Estul ţării. Ascensiunea lor muzicală surprinde în anul 2012 cu seturi action-packed ce îşi propun să atace diferite sound-uri de la Glitch-hop Ghetto-funk si Turntablism până la Grime Dubstep şi Drum&Bass.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.