Acest eveniment a avut loc in data de 27 Aug 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Între 25 şi 28 mai 2018, la Romexpo din Bucureşti, are loc Food Truck Festival – The Big One. Pe scena festivalului vor urca trupele Vama, byron, Şuie Paparude, GOLAN, E.M.I.L., The Mono Jacks, Les Elephants Bizarres, Ligia Hojda, Larisa, Toulouse Lautrec, CUANTUNE, Are you Anywhere.

Gurmanzii au parte de o nouă ediţie de foodtrucks din România. Se anunţă a fi cea mai mare adunare, unde ne vom delecta cu cei mai buni burgeri şi hot-dogs, sandvişuri, pulled pork care se laudă că ţi se topeşte în gură, tacos şi burritos ca la mama lor mexicană, paste, grills & barbeques și multe altele. Evident totul vine cu un desert la final, având  multe sortimente la alegere.

Program concerte Food Truck Festival – The Big One 2018

Vineri, 25 mai  2018
19:00 – Larisa
20:30 – Ligia Hojda
22:00 – Vama

Sâmbătă, 26 mai 2018
19:00 – byron
20:30 – E.M.I.L.
22:00 – The Mono Jacks

Duminică, 27 mai 2018
17:00 – Are you Anywhere
18:30 – CUANTUNE
20:00 – Toulouse Lautrec
21:30 – Les Elephants Bizarres

Luni, 28 mai 2018
20:00 – Şuie Paparude
21:30 – GOLAN

Gurmanzii au de ales din peste 100 de foodtrucks, printre care: Arepas Colombianas, Arrostiicini, Baz Bistro & Lounge, Beanz Cafe, Betty Ice, Big John Foodtruck & LAB, Burger Peter Lounge, Burger Van, Camionetta, Circus Pub, Creperie hy, Crepes Charmees, Delicii Pe Roti, Drunken Squid, Fane Curcanu’, Flying Pig, Food Stuff, Frizzante Ride, Furgonrta Street Chefs, Gourmet Street Food, Japanos, La Finca Alioli, La Nu Ştiu Cine, La Un Pai, Meat Busters, Miss Baker, Moritz Eis, Nori Yakitori.

Bilete Food Truck Festival – The Big One 2018

Biletele pentru Food Truck Festival – The Big One 2018 de la Romexpo, din perioada 25-28 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim, dar și online de pe www.entertix.rowww.eventim.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces.

Tip acces Preţ
Abonament 4 zile 35 lei  bilete
Bilet 25 mai 17 lei  bilete
Bilet 26 mai 17 lei  bilete
Bilet 27 mai 17 lei  bilete
Bilet 28 mai 17 lei  bilete

Reguli de acces Food Truck Festival – The Big One 2018

Accesul este permis în perioada 25 – 28 mai 2018 (vineri, sâmbătă, duminică şi luni, între orele 12:00 şi 01:00 și luni 12:00 – 23:00), prin cele două intrări, Poarta A (situată în Piața Presei, între turnurile gemene) și Poarta B (situată pe Bd. Expoziției).

Accesul în locație se va face pe bază de invitație, abonament sau bilet zilnic începând cu ora 12:00. Posesorii de abonamente trebuie să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces și să își păstreze brățara pe perioada celor 4 zile.

Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente.

Accesul minorilor sub vârsta de 12 ani este gratuit și se permite numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional. Minorii cu vârsta cuprinsă între 12 – 16 ani au acces în baza unui bilet sau abonament valid și doar însoțiți de un părinte/reprezentant legal sau convențional. Minorii cu vârsta de peste 16 ani trebuie să poată face dovada vârstei cu un act de identitate valid pentru a li se permite accesul în festival neînsoțiți.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul în festival celor care refuză controlul de securitate sau persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a festivalului.

Accesul este permis pe role, biciclete și skateboard-uri, cu condiția ca deținătorii să menajeze pietonii și să nu deranjeze.

În cazul celor care vin însoțiți de patrupezi sunt rugați să vegheze la normele de curățenie și să se asigure că animalele de companie sunt ținute în lesă și supravegheate permanent.

Nu este permis accesul în incinta festivalului cu bagaje voluminoase, umbrele, cu obiecte ascuțite, artizanale sau nu, arme și nici cu materiale inflamabile sau pirotehnice sau de altă natură (artificii, fumigene, vuvuzele etc.). Nu este permis accesul în incinta festivalului cu apă, mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice și substanțe interzise.

Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

Este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional. Fotografierea este permisă numai fără blitz (în special în cazul concertelor) şi fără a deranja bunul mers al evenimentului.

Food Truck Festival – The Big One este un eveniment organizat de Gourmet Entertainment.