Acest eveniment a avut loc in data de 7 Aug 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În weekendul 5-7 august 2016, se va desfăşura cea de-a şaptea ediţie a festivalului Open Camp Vaslui, la Poligonul de Tir Paiu din Vaslui. Printre artiştii care vor susţine concerte în cadrul evenimentului se numără şi: Fără Zahăr, Şuie Paparude, CIA şi RoadkillSoda.

Program Open Camp Vaslui 2016

Vineri, 5 august 2016

CIA
Chimie
H8
Cojones Records

Sâmbătă, 6 august 2016

Şuie Paparude
Dirty Shirts
RoadkillSoda
E-an-na

Duminică, 7 august 2016

Fără Zahăr
Ţapinarii
Nişte Băieţi
Over Band
Luni la Teatru
Subasediu

https://www.youtube.com/watch?v=twujE6lrZXg

Unul dintre cele mai importante evenimente din Moldova, Open Camp Vaslui se desfăşoară, în fiecare an, într-o poieniţă în mijlocul pădurii, la câţiva kilometrii de oraşul Vaslui. În cadrul festivalului se organizează concerte şi diverse activităţi precum: competiţii sportive, expoziţii, târguri, ciclism, ateliere. De asemnea, evenimentul are pregătit pentru toţi participanţi o zonă de food & drink şi o zonă de relaxare.

De-a lungul anilor, Open Camp a adus pe scena din Vaslui mai mulţi artişti autohtoni, care au susţinut concerte în cadrul evenimentului, printre care: Subcarpati, Haarp Coord, Cedry2k, Raku, Partizan, Bass Turbat, The Kryptonite Sparks, Altar, Unda Comuna.

Bilete Open Camp Vaslui 2016

Biletele la festivalul Open Camp Vaslui care va avea loc la Poligonul de Tir Paiu din Vaslui, în weekendul 5-7 august 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 40 lei. Camparea este gratuită.

Categorie Preţ
Acces general 40 lei cumpără bilete