Acest eveniment a avut loc in data de 21 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 21 aprilie – 21 mai 2018, #FIND_US – Asociaţia Fotografilor de Concert, organizează expoziţia BEST OF #FIND_US 2017, în clubul Rockstadt din Braşov. 4Tune Quartet, un proiect special de muzică rock cu instrumente clasice, va susţine un concert în cadrul vernisajului, sâmbătă, 21 aprilie 2018. Intrarea este liberă!

Program 21 aprilie 2018

19:30 – acces public
20:00 – vernisaj #FIND_US + networking
21:00 – 21:50 – muzica de intretinere atmosfera
22:00 – concert 4Tune Quartet

Expoziţia şi concertul inaugural au ca scop strângerea de fonduri pentru Flavia Lupu, rănită grav în tragedia din clubul Colectiv, care are nevoie de 5 operaţii şi recuperare, până la finalul anului în curs. De asemenea, în seara concertului va exista şi o urnă pentru donaţii.

Colaj #FIND_US

Expoziţia va conţine 30 de fotografii, suprinse în timpul unor concerte desfăurate de-a lungul anului 2017.

Tablourile vor fi expuse în format 50 x 70 cm, portrait & landscape, iar donaţia minimă per exponat este în valoare de 100 lei. Suma de bani pentru fiecare lucrare va ajunge în contul Flaviei Lupu. Donaţii pentru Flavia Claudia Lupu se pot face şi în contul: RO62INGB0000999906207310

Accesul copiilor este interzis.

„Roxana Curtgeafar – vioara I, Corina Tofănel – vioara a II-a, Simona Gurău – violă şi Alexandra Enache – violoncel. Patru prietene, patru muzicieni, patru colege de Filarmonică… aceleaşi patru suntem 4Tune Quartet! Pentru că iubim muzica clasică, dar şi rock-ul, am vrut să descoperim noi oportunităţi sonore. Aşa s-a născut 4Tune Quartet! Practic, o trupă de cover-uri rock, ȋntr-o sonoritate clasică, dar electrizantă, ce caută să păstreze din vibe-ul şi energia pieselor originale, printre care semnalăm piese memorabile marca Pink Floyd, Iron Maiden, Metallica etc”, se descrie 4Tune Quartet.

Asociaţia #FIND_US a luat fiinţă în luna noiembrie 2015, când colegi fotografi şi prieteni s-au stins din cauza incendiului din clubul Colectiv. Scopul imediat al asociaţiei a fost ajutorarea colegilor afectaţi şi a familiilor acestora.

Ulterior asociaţia şi-a propus mai multe obiective, printre care: reprezentarea intereselor fotografilor de concert în relaţia cu organizatorii, cu artiştii, cu instituţiile statului; organizarea şi participarea la manifestări culturale legate de fotografia de concert, organizarea de expoziţii fotografice, evenimente caritabile, concursuri de fotografie, cursuri de fotografie şi alte activităţi conexe; crearea unui cadru de comunicare între toţi cei implicaţi în organizarea de evenimente pentru o mai bună post-expunere vizuală a concertelor (promoteri, artişti, fotografi, public).

Printre proiectele asociaţiei realizate până în prezent: expoziţii foto dedicate fotografilor afectaţi de tragedia din Colectiv, participarea cu exponate în cadrul unor evenimente culturale, traininguri de fotografie pentru copii în colaborare cu asociaţia „The Social Incubator” şi dezvoltarea unui ghid de bune practici pentru fotografii de concert acrediaţi la evenimente.