Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Evenimentul a fost reprogramat pentru anul 2021, vom revevi cu data reprogramării.

În weekendul 11-13 septembrie 2020 are loc prima ediţie a festivalului de muzică electronică Dreamland Festival, pe platoul cabanei Gârbova din Predeal. Bogdan Vix, Exolight, Suncatcher, Nikolauss şi Starpicker se regăsesc în line-up-ul festivalului.

Iniţial festivalul a fost programat pentru weekendul 7-9 august, dar având în vedere evoluţia pandemiei în România, dar şi în urma consultărilor cu autorităţile oraşului Predeal, festivalul a fost reprogramat.

Bogdan Vix este unul dintre pionierii muzicii trance în România, împărţind de nenumarate ori scena cu nume importante, precum Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB, Paul van Dyk, Markus Schulz şi Tiesto. În plus, a fost inclus în lineup-ul celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD, Afterhills, Timeshift şi The Misson Dance Weekend.

Exolight, Suncatcher şi Nikolauss au făcut parte din line-up-ul celui mai cunoscut festival de trance din lume, Luminosity Beach Festival, iar Starpicker este unul dintre cei mai în vogă producători români de trance. Cu toţii au fost prezenţi în fiecare an pe scena Fortune din cadrul festivalului UNTOLD.

Acestora li se vor alătura: Men-D, The WLT, Sunlight State, Tesla System, Skydreamer, Kristofer, John Spider, Eko, Theodore Engel şi Raz.Van.

Locurile sunt limitate la 500 de participanţi conform normelor în vigoare, iar în perimetrul festivalului se vor respecta toate normele privind distanţarea socială şi prevenirea infecţiei cu COVID-19.

Bilete Dreamland Festival 2020

Biletele pentru prima ediţie a festivalului Dreamland Festival, programat între 11 şi 13 septembrie 2020, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţuri ce încep de la 169 lei (fără taxe).

În preţul biletului de acces la festival sunt incluse şi urcările şi coborârile cu telescaunul.

Categorie Preţ
Earlybird Pass 179.06 lei bilete
Dreamland Gate + Camping Pass Phase 1 253.22 lei bilete
Dreamland Gate + Cazare (dublă) 465.12 lei bilete
Dreamland Gate + Cazare (triplă) 581.67 lei bilete
Dreamland Gate + Cazare (apartament) 645.24 lei bilete

Dreamland Festival 2020 este organizat de Romanian Trance Family.