UPDATE: Organizatorii anunță că Sala Radio este locația în care va avea loc concertul, pe care David Duchovny îl va susține la București. Sala corespunde cerințelor artistului din punct de vedere acustic.

Duminică, 10 februarie 2019, de la ora 20:00, David Duchovny vine pentru prima dată în concert, alături de trupa sa, la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul turneului „Every Third Thought Tour”.

Program concert David Duchovny

16:30 – 17:00: Acces Meet & Greet
19:00 – Acces
20:00 – 21:30 – David Duchovny

Aflat pe ultima sută de metri cu înregistrările pentru cel de-al treilea album, artistul și-a stabilit turneul European din 2019. Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny vine pentru prima oară în România în calitate de cântăreț.

Melodiile compuse de acesta sunt de influenţă rock alternativ, folk rock cu elemente din muzica country. Artistul citează artişti precum Leonard Cohen, Bob Dylan, Wilco, R.E.M. şi Flaming Lips, având şi o influenţă asupra muzicii lui.

David Duchovny este singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru „Cel mai bun actor”, într-o serie de televiziune, atât la categoria comedie, cât și dramă. Actorul a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney, Robin Williams, făcând furori în „Dosarele X” și „Californication”.

Bilete David Duchovny la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru David Duchovny – „Every Third Thought Tour” de la Sala Radio din Bucureşti, de pe 10 februarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Meet & Greet 642.6 lei bilete
Categoria VIP 350 lei bilete
Categoria 1 250 lei bilete
Categoria 2 150 lei bilete
Categoria 3 120 lei bilete
Categoria 4 90 lei bilete

Organizatorii pun la dispoziţie doar 100 de bilete „Meet & Greet” care includ: o poză cu cântareţul făcută de către un fotograf din partea organizatorilor, acces la „Soundcheck Party” şi un autograf din partea artistului pe un accesoriu adus de către fiecare fan. Pachetul „Meet & Greet” nu include accesul la concert si early entry.

Până la data de 1 februarie 2019, biletele dispun de o ofertă specială și anume: 15% discount pentru mai mult de 4 bilete achiziționate și 20% discount pentru mai mult de 8 bilete achizitionate.

Detalii Meet & Greet

Organizatorii informează spectatorii care şi-ai achiziţionat bilete Meet & Greet că, după ora 17:00 nu se mai permite accesul. Fiecare posesor de bilet va primi o legitimație de acces, special dedicată M&G Experience. Legitimația va avea unică folosință și nu va mai fi valabilă după întâlnirea cu artistul.

Între 17:05 – 17:15 David Duchovny și band-ul său vor oferi fanilor o experiență muzicală de maxim 2 melodii.

Între 17:15 – 18:00: sesiunea Meet & Greet.  După momentul de live, David Duchovny va merge în spațiul destinat întâlnirii cu fiecare dintre cei care au cumpărat bilete M&G. Fiecare fan are dreptul la o singură poză cu artistul și la un autograf din partea lui David pe un accesoriu. Fotografiile vor fi făcute de către un fotograf profesionist și vor fi disponibile pentru descărcare la 72 de ore după concert. Ele se vor descarcă de pe link-ul: www.davidduchovnymusic.com/europe.

Reguli de acces

Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert. Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate. Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut.

Nu este permis cu ​băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;

Organizatorii recomandă spectatorilor să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

În incinta Sălii Radio, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regulă fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Radio.

În incinta Foaierului va exista un stand de Merch de unde se vor putea achizitiona CD, DVD, VINIL şi alte obiecte.

Concertul David Duchovny de la Sala Radio din Bucureşti este organizat de către Kompas Events.