UPDATE: Organizatorii anunță că Sala Radio este locația în care va avea loc concertul, pe care David Duchovny îl va susține la București. Sala corespunde cerințelor artistului din punct de vedere acustic.

Duminică, 10 februarie 2019, de la ora 20:00, David Duchovny vine pentru prima dată în concert, alături de trupa sa, la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul turneului „Every Third Thought Tour”.

Aflat pe ultima sută de metri cu înregistrările pentru cel de-al treilea album, artistul și-a stabilit turneul European din 2019. Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny vine pentru prima oară în România în calitate de cântăreț.

Melodiile compuse de acesta sunt de influenţă rock alternativ, folk rock cu elemente din muzica country. Artistul citează artişti precum Leonard Cohen, Bob Dylan, Wilco, R.E.M. şi Flaming Lips, având şi o influenţă asupra muzicii lui.

David Duchovny este singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru „Cel mai bun actor”, într-o serie de televiziune, atât la categoria comedie, cât și dramă. Actorul a jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney, Robin Williams, făcând furori în „Dosarele X” și „Californication”.

Bilete David Duchovny la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru David Duchovny – „Every Third Thought Tour” de la Sala Radio din Bucureşti, de pe 10 februarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Meet & Greet 642.6 lei
Categoria VIP 350 lei
Categoria 1 250 lei
Categoria 2 150 lei
Categoria 3 120 lei
Categoria 4 90 lei

Organizatorii pun la dispoziţie doar 100 de bilete „Meet & Greet” care includ: o poză cu cântareţul făcută de către un fotograf din partea organizatorilor, acces la „Soundcheck Party” şi un autograf din partea artistului pe un accesoriu adus de către fiecare fan. Pachetul „Meet & Greet” nu include accesul la concert si early entry.

Până la data de 1 februarie 2019, biletele dispun de o ofertă specială și anume: 15% discount pentru mai mult de 4 bilete achiziționate și 20% discount pentru mai mult de 8 bilete achizitionate

Concertul David Duchovny de la Sala Radio din Bucureşti este organizat de către Kompas Events.