madonna

Cel mai ravnit concert al anului si unul dintre cele mai asteptate spectacole din ultimul deceniu a avut loc seara trecuta in Parcul Izvor din Bucuresti. Aflata la prima sa vizita in Romania in cei aproape treizeci de ani de cariera, Madonna a sustinut un show fabulos in fata a zeci de mii de fani extaziati.

Asteptata cu sufletul la gura de fani, vanata de paparazzi, mereu inconjurata de agenti de securitate si ovationata timp de doua ore, Madonna a sustinut miercuri seara un show ce va intra cu siguranta in istoria concertelor din Romania. Cel mai impresionant spectacol din lume la acest moment, “Sticky & Sweet Tour” a transformat pentru prima data Parcul Izvor intr-o locatie de concert de aceasta anvergura, in lipsa unui stadion care sa sustina o productie de asemenea dimensiuni.

Zecile de mii de fani au asteptat pana dupa apusul soarelui ca Madonna sa urce pe scena, in timp ce agitatia pe ritmurile pieselor mixate de Paul Oakenfold a ridicat nori de praf deasupra Parcului Izvor. Madonna si-a inceput concertul putin inainte de ora 22.00, cu un intro video pe ecranele impresionante ale scenei. Artista si-a salutat publicul cu “Hello, Romania” si a continuat in aplauzele fanilor cu piese precum “Candy Shop”, “Beat Goes On”, “Human Nature” si “Vogue”. Dupa ce a smuls iar strigate de bucurie cu un “How are you feeling, Bucuresti?”, Madonna si-a continuat show-ul cu remixuri inedite ale celor mai cunoscute hit-uri din cariera: “Music”, “La Isla Bonita”, “Like a Prayer”, “Frozen” si “Ray of Light”.

Show-ul de la Bucuresti a fost alcatuit din 4 episoade – “Pimp”, “Old School”, “Gypsy” si “Rave” – pentru fiecare dintre acestea Madonna si dansatorii ei avand diferite tinute, pe care si le-au schimbat pe parcursul spectacolului. De asemenea, spectacolul a inclus si un omagiu adus “regelui muzicii pop”, Michael Jackson, precum si un apel la toleranta si la atitudine impotriva discriminarii. Diva muzicii pop s-a aflat pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Pareri de pe bloguri

artistu.ro
sorin.rusi.ro
dinculescu.ro
piticu.ro
vadim.ro
anurim.com
ceimbracazi.ro
apear.ro
monden.info
orlando.ro
olix.ro
georgezafiu.ro

Sursa: Emagic.ro
Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto