Tarja Turunen revine în concert în România, pe 3 februarie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 2 februarie 2017, la Filarmonica Banatul din Timişoara. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii simple pentru concertul de la Bucureşti, ce face parte din turneul „The Shadow Show 2017”.

Completează formularul de mai jos până vineri, 3 februarie 2017, ora 12:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Emil Sturzeanu şi Laurenţia Miclescu. Felicitări!


Tarja Turunen a debutat în 1997 alături de trupa Nightwish, iar ulterior şi-a început cariera solo cu single-ul „Yhden enkelin unelma” (2004). Originară din Finlanda, artista are în prezent şase albume de studio, trei materiale live şi trei EP-uri.

„I Walk Alone”, „Victim Of Ritual” şi „Falling Awake” se numără printre cele mai cunoscute piese rock interpretate de artistă. „You Would Have Loved This”, „Ave Maria” şi „The Eyes Of A Child” sunt câteva dintre cele mai cunoscute opere de muzică clasică pe care Tarja le interpretează în concertele sale.

Biletele pentru concertul Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază între 95 şi 265 de lei.