Joi, 2 februarie 2017, de la ora 20:00, Tarja Turunen susţine un concert la Filarmonica Banatul din Timişoara. Concertul face parte din turneul „The Shadow Show 2017”, ce include un show şi la Sala Palatului din Bucureşti, pe 3 februarie 2017, promovează cele mai noi materiale ale artistei, EP-ul „The Brightest Void” şi albumul „The Shadow Self”.

După concertul din 2014 şi după spectacolul de Crăciun din 2015, regina muzicii symphonic rock & metal revine în România pentru cu două show-uri noi şi originale. Fosta membră a trupei Nightwish va interpreta hiturile din perioada în care făcea parte din celebra trupă de rock, cât şi melodii extrase de pe cele mai recente materiale discografice ale sale, „The Brightest Void” şi „The Shadow Self”. Cu o voce inconfundabilă, artista, care este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal, ne va încânta şi cu hiturile sale din cariera solo.

Unul dintre cele mai recente albume, „The Shadow Self” se bucură de o serie de colaborări inedite, printre care: melodia cu Toni Turunen, „Eagle Eye”, dar şi piesa „Demons in You”, în duet cu Alissa White Gluz. De asemenea, Tarja a înregistrat şi un cover al hitului „Supremacy”, de la trupa Muse, care a fost inclus pe acest material.

„În timp ce înregistram piesele pentru The Shadow Self, mi-am dat seama că sunt foarte multe pentru un singur album. Am decis să nu păstrez nimic pentru mine și să-mi împărtășesc noile cântece preferate cu voi, fanii, cei care mi-ați oferit constant sprijinul de care aveam nevoie”, a declarat Tarja Turunen.

https://www.youtube.com/watch?v=4cIV8pSXLI0

Tarja Turunen a debutat în 1997 alături de trupa Nightwish, iar ulterior şi-a început cariera solo cu single-ul „Yhden enkelin unelma” (2004). Originară din Finlanda, artista are în prezent şase albume de studio, trei materiale live şi trei EP-uri.

„I Walk Alone”, „Victim Of Ritual” şi „Falling Awake” se numără printre cele mai cunoscute piese rock interpretate de artistă. „You Would Have Loved This”, „Ave Maria” şi „The Eyes Of A Child” sunt câteva dintre cele mai cunoscute opere de muzică clasică pe care Tarja le interpretează în concertele sale.

Bilete Tarja Turunen la Filarmonica Banatul din Timişoara

Biletele pentru concertul pe care Tarja Turunen îl va susţine pe 2 februarie 2017, la Filarmonica Banatul din Timişoara, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 390 lei cumpără bilete
Categoria Premium 290 lei cumpără bilete
Categoria I 230 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei SOLD OUT

Concertele Tarja Turunen de la Timişoara şi Bucureşti sunt organizate de Phoenix Entertainment.