Parov Stelar, alături de trupa sa, concertează la Arenele Romane din Bucureşti, pe 16 iunie 2017. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul Parov Stelar Band, din cadrul turneului „The Burning Spider Tour”, deschis de către Wax Tailor, GOLAN şi Oktopus.

Completează formularul de mai jos până joi, 15 iunie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Ioana Ciurea şi Nan Gabriel. Felicitări!


Unul dintre fondatorii „Electro Swing” şi cel mai de succes artist austriac actual, Parov Stelar este alături de trupa sa printre cele mai râvnite reprezentaţii în întreaga lume, muzica sa fiind soundtrack pentru numeroase filme, show-uri TV şi reclame. Cu peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube, piesele Parov Stelar sunt unice datorită ritmurilor electro variate, fiind selectate în peste 700 de compilații.

Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalităţi din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preţ al trip-hop-ului franţuzesc. Cu 4 albume de studio, 2 albume live, 11 single-uri şi EP-uri la activ, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său de hip-hop cinematic, soul şi funk.

Biletele pentru show-ul cu Parov Stelar, Wax Tailor şi GOLAN de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua iaBilet şi online pe www.iabilet.ro la preţul de 109 lei.