- Concerte - iConcert.ro

Home » Oktopus

Oktopus

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Oktopus

Summer Well Festival 2018

În weekendul 10-12 august 2018, pe Domeniul Ştirbey din Buftea are loc cea de-a opta ediţie a festivalului Summer Well Festival. Pe scenă vor urca nume precum Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Tom Grennan, HMLTD, Isaac Gracie, dar şi Rhye şi Bucharest Symphony... 
10 Aug - 12 Aug 2018     ,

CONCURS: Câştigă invitaţii la show-ul Parov Stelar, Wax Tailor şi GOLAN, de la Arenele Romane

Parov Stelar, alături de trupa sa, concertează la Arenele Romane din Bucureşti, pe 16 iunie 2017. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru concertul Parov Stelar Band, din cadrul turneului „The Burning Spider Tour”, deschis de către Wax Tailor, GOLAN şi Oktopus.  

Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN la Arenele Romane din Bucureşti

Vineri, 16 iunie 2017, de la ora 20:00, Parov Stelar susţine un concert live la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului „The Burning Spider Tour”. Wax Tailor (live band), GOLAN (live band) şi Oktopus vor urca şi ei pe scenă şi vor aduce o varietate de ritmuri electro.  
16 Jun 2017     ,

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

FOTO: Moonlight Breakfast & GOLAN la TERRA Events Hall din Bucureşti

Moonlight Breakfast, GOLAN, Jurjak şi Oktopus au fost invitaţii primului eveniment The Fresh din acest an, ce s-a desfăşurat la TERRA Events Hall din Bucureşti, pe 4 martie 2016. Vezi galeria foto de la concertul Moonlight Breakfast & GOLAN la TERRA Events Hall din Bucureşti!  

Concert Moonlight Breakfast & GOLAN la TERRA Events Hall din Bucureşti (CONCURS)

Vineri, 4 martie 2016, de la ora 21:00, The Fresh prezintă Moonlight Breakfast, GOLAN, Jurjak şi Oktopus la TERRA Events Hall din Bucureşti.  
4 Mar 2016     ,

FOTO: Baths în Gaia Boutique Club din Bucureşti

Muzicianul american Baths a cântat pentru prima dată la Bucureşti, în Gaia Butique Club, pe 22 mai 2015. Din line-up au mai făcut parte Oktopus şi Captain Midnight. Vezi galeria foto de la concertul Baths în Gaia Boutique Club din Bucureşti!  

Baths în Gaia Boutique Club din Bucureşti (CONCURS)

Vineri, 22 mai 2015, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Baths, o reprezentaţie live aflată la întâlnirea dintre muzica acustică şi sfera electronică, pentru prima dată la Bucureşti. Oktopus şi Captain Midnight se alătură muzicianului american la Gaia Boutique Club din Bucureşti.  
22 May 2015     ,

FOTO: Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti

Duo-ul britanic Bondax a mixat la Casa Presei Libere din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare „Bondax and friends”, pe 21 martie 2015. Line-up-ul a fost completat de Dar Adal, Oktopus şi Victor Stancov. Vezi galeria foto de la show-ul Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti!  

Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 21 martie 2015, de la ora 22:00, The Fresh prezintă Bondax la Casa Presei Libere din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare „Bondax and friends”. Line-up-ul este completat de Dar Adal, Oktopus şi Victor Stancov.  
21 Mar 2015     ,