Acest eveniment a avut loc in data de 16 Jun 2017.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 16 iunie 2017, de la ora 20:00, Parov Stelar susţine un concert live la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul turneului „The Burning Spider Tour”. Wax Tailor (live band), GOLAN (live band) şi Oktopus vor urca şi ei pe scenă şi vor aduce o varietate de ritmuri electro.

Program concerte

19:00 – acces
20:00 – 21:15 – Oktopus
21:15 – 22:30 – Wax Tailor
22:30 – 23:00 – Changeover – Oktopus
23:00 – 00:30 – Parov Stelar
00:30 – 00:45 – Changeover – Oktopus
00:45 – 2:00 – GOLAN

DJ-ul austriac, Parov Stelar, revine în România pentru încă un show energic în care îşi va promova noul său material, intitulat sugestiv „The Burning Spider”. Albumul prezintă faţete neaşteptate ale muzicii sale, şi astfel, artistul deschide un nou capitol în cercetararea sunetului bazat pe sample-uri. Multe dintre aspectele sound-ului unic creat de Parov Stelar rămân valabile în acest album, fiind îmbogăţite însă de influenţe noi.

De asemenea, şi francezul Wax Tailor revine în faţa publicului român cu noi mixuri de pe albumul „By Any Beats Necessary”. Băieţii de la GOLAN pregătesc un nou spectacol live, dedicat albumului lor de debut „Intro”. În deschiderea evenimentului, trupa Oktopus va da tonul distracţiei la petrecerea electro din Parcul Carol.

Considerat fondatorul stilului electro swing, Marcus Füreder, cunoscut pentru numele de scenă Parov Stelar este un artist originar din Austria, care a creat şi a produs muzică pentru diferite filme, seriale şi reclame. Datorită sound-ului unic şi combinaţiilor surprinzătoare de stiluri, muzicianul şi-a creat un traseu bine definit pe scena muzicii electronice.

Până în prezent, DJ-ul a lansat 10 albume de studiu şi peste 20 de EP-uri, care i-au consolidat un renume în rândurile fanilor muzicii electro. „All Night”, „Booty Swing”, „Chambermaid Swing” şi „Catgroove” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale. De-a lungul carierei sale, producătorul a colaborat cu mai mulţi artişti celeri, precum: Tony Bennett, Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Bryan Ferry. De asemenea, DJ-ul a participat la cele mai importante festivaluri din lume, printre care: Coachella, Glastinburry, Sziget, Lollapalooza, Zurich Open Air şi UNTOLD.

Cu peste 1 milion de fani pe Facebook și peste 100 milioane de vizualizări pe Youtube, piesele Parov Stelar sunt unice datorită ritmurilor electro variate, fiind selectate în peste 700 de compilații. Totodată, compoziţiile sale i-au adus 7 Premii Amadeus şi alte distincţii importante, iar Parov Stelar a obţinut titlul de „cel mai de succes artist austriac”.

Wax Tailor reprezintă una dintre cele mai proeminente personalităţi din lumea electro hip-hop și downtempo, fiind unul dintre ambasadorii de preţ al trip-hop-ului franţuzesc. Cu 4 albume de studio, 2 albume live, 11 single-uri şi EP-uri la activ, el atrage fani din lumea întreagă cu mixul său de hip-hop cinematic, soul şi funk. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „The Games You Play”, „Que Sera” şi „I Had a Woman”. De-a lungul carierei sale, Wax Tailor a colaborat cu mai mulţi artişti renumiţi, printre care: Charlotte Savary, Ursula Rucker, Sharon Jones şi Marina Quaisse.

GOLAN îmbină şi foloseşte atât experienţa cât şi bagajul muzical diferit al fiecarui membru, pentru a crea un gen unic: o combinaţie de house, nu disco şi electro. Stilul este foarte melodios, dansant, iar prin aceste însuşiri a reuşit să treacă foarte uşor de la underground la un mainstream de calitate. Trupa se orientează spre latura umană a muzicii electronice, folosind în show-uri sample-uri, live DJ’ing şi instrumente clasice precum flaut, trompetă sau percuţie.

Bilete Parov Stelar la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru show-ul cu Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN de pe 16 iunie 2018, la Arenele Romane din Bucureşti, se pot achiziţiona online de pe www.iabilet.ro, dar şi din reţeaua iaBilet, la preţul de 109 lei.

Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

Evenimentul cu Parov Stelar , Wax Tailor, GOLAN şi Oktopus este organizat de The Fresh.