Confirmarea concertului Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti a fost primul pas în îndeplinirea unui vis a fanilor trupei. Pe 31 august 2012 californienii vor concerta pentru prima dată în România pe Arena Naţională din Bucureşti şi zeci de mii de fani vor vedea visul cu ochii.

Află mai multe despre concertul Red Hot Chili Peppers!

Californication„, „Under the Bridge„, „Give It Away” sau „By the Way” sunt doar câteva dintre piesele pe care deţinătorii a şapte premii Grammy le-ar putea cânta în cadrul concertului de la finalul lunii august din Capitală.

iConcert.ro şi Emagic te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până luni, 27 august 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga invitația pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorul este Ion Tilică! Felicitări!

Tragere la sorţi Red Hot Chili Peppers

Notă: Primul număr selectat este cel câştigător, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.