Havasi, pianistul care anul trecut a făcut senzaţie la primul concert la Bucureşti, revine pe 3 noiembrie 2012 la Sala Palatului pentru un nou show plin de surprize, HAVASI Symphonic Concert Show. iConcert.ro şi Amphitrion îţi oferă două invitaţii pentru două persoane la evenimentul ce va avea loc la Sala Palatului.

Află mai multe detalii despre concertul Havasi de la Bucureşti!

Completează formularul de mai jos până marţi, 30 octombrie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!
Câştigătorii sunt Nicu Serghi şi Florina Toader! Felicitări


Havasi este deţinătorul titlului de „cel mai rapid pianist al lumii” începând cu 2009, artistul din Ungaria a reuşit ca la doar 37 de ani să îşi construiască o bază de fani impresionantă alcătuită atât din iubitori ai muzicii cât şi din critici muzicali. Talentul şi creativitatea au fost elementele care l-au diferenţiat pe Havasi, care are la acriv nu mai puţin de 11 discuri de platină.

La Bucureşti pe 3 noiembrie 2012, Havasi va încânta spectatorii cu un nou concept de spectacol: HAVASI Symphonic Concert Show. Acesta va cuprinde mai multe secvenţe: “Pensula şi Pianul” (melanj dedicat artei plastice), “Drum and Piano” (duelul dintre muzica rock şi cea clasică) sau “The Unbending Trees” (mixul unic de pop şi muzică clasică) sunt doar câteva elemente care vor captiva publicul român în cadrul evenimentului organizat de Amphitrion.