Superstarul muzicii clasice, HAVASI, se întoarce în România pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 18 noiembrie 2017. Biletele au fost puse în vânzare şi beneficiează de promoţia Early Birds, cu 10% reducere, până pe 31 mai 2017. Biletele pentru copiii cu vârsta până în 15 ani beneficiază de o reducere de 50%.

După show-ul din 2016, celebrul pianist revine pe scena Sălii Palatului cu un nou spectacol plin de surprize, dedicat tuturor fanilor din România. Artistul aduce, în premieră la Bucureşti, conceptul Pure Piano, care a avut un mare succes încă de la debutul din Miami, datorită compoziţiilor unice interpretate la un singur instrument. Concertul va curpinde atât cele mai cunoscute opere clasice ale pianistului, cât şi cele mai noi piese ale sale, aşa cum au fost compuse la pian.

Orginialitatea spectacolului va fi redată prin interpretările versatilului pianist, care este întotdeauna în cătuarea unor instrumente clasice adaptabile epocii moderne, care să impresioneze publicul. Mai mult, pe aceeaşi scenă cu HAVASI vor urca şi alţi artişti solo şi instrumentişti, care îl vor acompania. Cu ajutorul lor, publicul este transpus într-o călătorie fascinantă, printr-o serie de opere muzicale, care vor fi puse în valoare de cele mai noi tehnologii în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

Originar din Ungaria, HAVASI este un pianist renumit pentru propriile compoziţii, care a debutat după anul 2000. Spectacolele sale unice de pe scenă au la bază conceptul original al directorului american de creaţie Brian Burke și al designerului vizual francez Gilles Papain. De-a lungul carierei sale, instrumentistul a lansat peste 10 materiale de studio şi a colaborat cu artişti celebri, precum: Lisa Gerard sau The Hooligans.

HAVASI reprezintă una dintre cele mai de succes povești din lumea muzicii instrumentale, care umple stadioane întregi, datorită propriilor opere. HAVASI a cântat în fața a peste 46.000 de oameni într-un singur weekend la Papp Laszlo Sports Arena din Budapesta. Spectacolul unic de pe scenă are la bază conceptul original al directorului american de creație Brian Burke (spectacolul lui Céline Dion – „The New Day” din Las Vegas, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain (Cirque du Soleil, Marseilles opera, Ballet de Monte Carlo).

Bilete HAVASI la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul HAVASI de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 18 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Copiii cu vârste până în 15 ani beneficiază de o reducere de 50%. De asemenea, reducerile Early Birds de 10% sunt valabile pentru toate biletele până pe 31 mai 2017.

Categorie Preţ Early Bird Discount sub 16 ani
Categoria VIP 405 lei 225 lei bilete
Categoria I 270 lei 150 lei bilete
Categoria II 225 lei 125 lei bilete
Categoria III 171 lei 95 lei bilete
Categoria IV 144 lei 80 lei bilete
Categoria V 117 lei 65 lei bilete