Ce se întâmplă când un pianist de muzică clasică şi un toboşar de rock sunt reuniţi pe aceeaşi scenă? Nu poate fi vorba decât de un moment de o virtuozitate uluitoare şi cu o energie ce e greu de descris în cuvinte. „O bomba de energie muzicală” va exploda pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în cadrul spectacolului susţinut de pianistul Havasi, pe data de 3 noiembrie 2012.

Află mai multe detalii despre HAVASI Symphonic Concert Show!

Pentru spectacolul „Havasi Symphonic„, artistul din Ungaria a gândit un concept muzical fascinant intitulat „Drum and Piano”. Acesta se bazează pe o idee originală a artistului şi evidenţiază în acelaşi timp cele două mari iubiri ale lui Havasi: muzica clasică şi rockul. Două genuri muzicale prezentate în „duetul” acestor instrumente, respectiv muzica clasică şi cea modernă, sunt extrem de diferite, dar au totuşi atât de multe în comun, reuşind să fuzioneze perfect într-un amestec de sonorităţi şi ritmuri ce surprind şi emoţionează în egală măsură.

La fiecare show „Drum & Piano” publicul este de-a dreptul captivat şi atras în povestea plină de intensitate şi strălucire oferit de Endi şi Havasi. Iar presa din toată lumea le-au elogiat prestaţia: „Efectul pe care o astfel de compoziţie muzicală îl are asupra publicului este fabulos. Energia pe care o degajă momentul dintre Endi şi Havasi dezlanţuie spiritele şi te îmbie să visezi către libertate, fericire. Senzaţia pe care o trăieşte fiecare spectator care asistă la «bătălia» dintre pian şi tobe este un amestec de emoţii şi senzaţii atât de intense încât nu pot fi descrise în cuvinte, trebuie pur şi simplu experimentate„.

În cadrul concertului de anul trecut de la Bucureşti, publicul român a avut ocazia să descopere magia unei astfel de „confruntări”, momentul fiind aplaudat minute în şir de către spectatorii care au umplut Sala Palatului până la refuz. Pentru anul acesta, Havasi promite o nouă confruntare „drum & piano”, mult mai spectaculoasă şi mai amplă.

Biletele pentru concertul pe care Havasi îl va susţine la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro şi vor avea preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei.