Acest eveniment a avut loc in data de 3 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 3 noiembrie 2012, Havasi revine la Sala Palatului din Bucureşti cu impresionantul „Symphonic Concert Show”, de data aceasta într-o nouă înfăţişare, mult mai spectaculoasă.

Află cum a fost la precedentul concert Havasi!

Pe 29 noiembrie 2009, în cadrul „Symphonic Concert Show” ce a avut loc la Academia de Muzică din Budapesta, Havasi a stabilit un record mondial recunoscut de „Guiness book of Records”, de „cel mai rapid pianist al lumii”, reuşind să apese aceeaşi clapă a pianului de nu mai puţin de 498 de ori în numai 60 de secunde. Compozitor şi pianist contemporan, Havasi îşi înscrie în carieră 11 discuri de platină, numeroase concerte vizionate în ultimii ani de milioane de oameni din întreaga lume. La primul său concert în România, desfăşurat cu casele închise, Havasi şi-a fascinat pur şi simplu audienţa, care după mai bine de două ore de spectacol a părăsit sala aplaudând.

„Symphonic Concert Show”

În această toamnă, pe scena bucureşteană vor urca peste 100 de artişti care vor da viaţă unui program muzical special. Timp de aproximativ două ore şi jumătate, talentatul artist Havasi îşi va purta publicul prin şase scene diferite – monumentalitate, moştenire, spirit, pasiune, respect şi imaginaţie, prin intermediul cărora se ajunge la grandiosul final, o experienţă intensă descrisă ca un carusel al emoţiilor.

„Symphonic Concert Show” are la bază o suită impresionantă de compoziţii născute dintr-o fuziune de stiluri şi sonorităţi diverse, interpretate magistral de artişti reuniţi din toate colţurile lumii, care prin propria lor cultură reuşesc să dea o amprentă personală fiecărei partituri.

Scenele conectate între ele, diferitele stări de spirit, elementele vizuale în continuă schimbare ne conduc în fascinanta lume muzicală a lui Havasi, într-o „o călătorie a simţurilor dincolo de limite de spaţiu sau timp„. Spectacolul va cuprinde o serie de elemente noi de compoziţie: de la „Pensula şi Pianul” (melanj dedicat artei plastice) la „Drum and Piano” (duelul dintre muzica rock şi cea clasică) sau „The Unbending Trees” (mixul unic de pop şi muzică clasică).

Havasi demonstrează astfel că muzica este o limbă universală ce poate reuni elemente stilistice complet diferite într-un singur concept ce doboară barierele culturale.

Bilete Havasi

Biletele pentru concertul pe care Havasi îl va susţine la Bucureşti vor fi disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, şi vor avea preţuri cuprinse între 99 şi 335 de lei, după cum urmează:

Categoria I: 335 lei
Categoria II: 265 lei
Categoria III: 235 lei
Categoria IV: 175 lei
Categoria V: 135 lei – sold out
Categoria VI: 99 lei – sold out