The Unbending Trees, un proiect considerat a fi una dintre cele mai originale exprimări ale muzicii europene îşi va dezvălui secretele pe scena Sălii Palatului în cadrul show-ului susţinut de Havasi pe 3 noiembrie 2012. În plus, spectatorii vor fi martorii unui omagiu adus geniilor artelor plastice într-o parte a spectacolului de la Bucureşti numită: „Pensula şi Pianul„.

Află mai multe despre concertul lui Havasi!

The Unbending Trees este proiectul pe care Havasi l-a creat alături de Kristóf Hajós, un cunoscut cântăreţ şi libretist în 2006. Ca mulţi alţi artişti din generaţia lor, ei au fost descoperiţi după ce şi-au pus câteva piese pe pagina de Myspace.com. La scurt timp au semnat primul lor contract cu o casă de discuri britanică şi şi-au lansat primul album „Chemically Happy (Is The New Sad)„.

Muzica lor a fost adesea comparată cu cea a lui Leonard Cohen şi definită ca o exprienţă plină de frumuseţe, sensibilitate şi emoţie. Acestea sunt elemente de care cei ce vor fi prezenţi la concertul de la Bucureşti se vor putea bucura cu siguranţă.

O altă parte a show-ului de la Bucureşti va fi dedicată legendelor artelor plastice. „Pensula şi Pianul” reprezintă punctul de întâlnire al artelor frumoase, o manifestare plină de candoare şi emoţie a respectului pe care Havasi îl are faţă de pictorii celebrii. Această parte a spectacolului va pune accentul pe sensibilitate şi spiritualitate, maestria pianistului Havasi se va întâlni cu frumuseţea muzicii unei orchestre de coarde clasică în timp ce pe ecranele de pe scenă vor fi proiectate cunoscute opere de artă.

Havasi Symphonic îl va readuce pe cel mai rapid pianist al lumii pe scena Sălii Paltului din Bucureşti pe 3 noiembrie 2012. Preţurile biletelor pentru evenimentul organizat de Amphitrion variază între 99 si 335 de lei şi pot fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro.