Trupa Anathema revine la Bucureşti pe 19 noiembrie 2010 pentru un nou concert. Evenimentul va avea loc la The Silver Church şi face parte din turneul de promovare al albumului „We’re Here Because We’re Here. În deschiderea trupei britanice va concerta norvegianul Petter Carlsen.

Formată în 1990 de fraţii Cavanagh sub numele de Pagan Angel, trupa britanică devine Anathema un an mai târziu după lansarea piesei „An Illiad of Woes„. Timp de 5 ani Anathema a fost una dintre cele mai mari trupe de doom metal din Marea Britanie, însă odată cu lansarea albumului „Eternity” stilul muzical al trupei se schimbă. Britanicii abordează un stil mai melodios, spre rock progressiv. Cel mai recent material discografic al trupei păstrează linia progressive cu influenţe de post rock şi alternative, cu accent mai ales pe voce şi chitară şi a fost extrem de bine primit atât de fani, cât şi de critici.

iConcert.ro şi ARTmania te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 17 noiembrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat!

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa!

UPDATE: Câştigătorii sunt Adina Mare şi Sofian Ovidiu Alexandru! Felicitări!
Foto: www.myspace.com