Trupa Anathema revine în concert în România, pe 24 octombrie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul ARTmania Bucharest Blast. iConcert.ro pune la bătaie două invitaţii duble pentru show-ul ce face parte din turneul european de promovare al celui mai recent album al trupei, „The Optimist”.

Completează formularul de mai jos până luni, 23 octombrie 2017, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Alexandra Stamate şi Cornoiu Cristian. Felicitări!


Trupa Anathema a fost înfiinţată în 1990 în Liverpool, din dorinţa fraţilor Cavanagh şi a cântăreţului Darren White. Formaţia s-a reinventat de-a lungul carierei, trecând de la registre muzicale de death/doom metal la progressive metal. Prin albume ca „A Natural Disaster” (2003), „We’re Here Because We’re Here” (2010) şi „Wheather Systems” (2012), Anathema şi-au câştigat devotamentul multor fani, impresionând criticii din toată lumea, aducând elemente originale cu fiecare material discografic în parte.

„The Optimist”, noul disc al formaţiei, este descris de trupă drept „albumul care va dezvălui unele dintre cele mai întunecate, provocatoare şi surprinzătoare piese compuse de Anathema până acum”.

Biletele pentru show-ul Anathema de la Arenele Romane din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul general de 150 de lei.