Acest eveniment a avut loc in data de 19 Nov 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 19 noiembrie 2010, ora 19:00, pe scena Arenele RomaneThe Silver Church din Bucureşti va urca trupa Anathema. In deschidere va concerta artistul norvegian Petter Carlsen.

Formată în anii ’90 la Liverpool, muzica trupei Anathema nu poate fi încadrata într-un singur stil muzical, aceştia cântă de la Doom Metal până la rock atmosferic cu influenţe alternative.

Trupa Anathema a lansat în primavara acestui an albumul „We’re Here Because We’re Here„, iar concertul de la Arenele Romane face parte din turneul de promovare a acestui album.

Titlul „We’re Here Because We’re Here” este inspirat de un cântec auzit pentru prima dată în tranșeele Aliaților din Primul Război Mondial. Interpretat pe melodia poemului tradițional scoțian „Auld Lang Syne„, acesta a devenit o încurajare pentru toți cei care trebuiau să îndure ororile războiului. „Ideea din spatele acelor cuvinte și intrebarile profunde care s-au născut aproape instantaneu ne-au impresionat pe toți. Astfel, am împrumutat această sintagmă pentru a reflecta spiritul și legatura care există între cei șase membri ai trupei.” Vincent Cavanagh – liderul formației.

Trupa Anathema a concertat în capitală, anul acesta, în cadrul festivalului Tuborg Green Fest.

Recenzie concert Anathema la Tuborg Green Fest.

Bilete:

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru concertul Anathema este de:
– 70 lei până pe 9 noiembrie
– 85 lei până pe 18 noiembrie
– 90 lei în ziua evenimentele la intrare

The Silver Church: fosta Preoteasa: Plevnei nr 61, Bucuresti