Norvegianul Petter Carlsen va concerta în deschiderea concertului pe care trupa britanică Anathema îl va susţine la Bucureşti pe 19 noiembrie 2010. Evenimentul va avea loc în The Silver Church şi va începe la ora 19:00.

O dată cu lansarea primului său album, în vara lui 2009, Petter Carlsen a devenit unul dintre cei mai promiţători artişti norvegieni. „You Go Bird” a intrat rapid în topurile de vânzări din Norvegia, iar piesele sale melodioase şi a timbrului său vocal special.

Despre Petter Carlsen, Danny Cavanagh chitaristul trupei Anathema a declarat: „Odată ce am ascultat vocea incredibilă a lui Petter şi piesele compuse de el am simţit că va fi parte din cercul intim al Anathema pentru o perioadă lungă de timp. Nu este doar un prieten foarte bun, este şi unul dintre cei mai talentaţi muzicieni pe care i-am întâlnit în viaţa mea.”

Bilete:

Cumpara bilet

Preţul unui bilet pentru concertul Anathema este de:
– 70 lei până pe 9 noiembrie
– 85 lei până pe 18 noiembrie
– 90 lei în ziua evenimentele la intrare

Din luna septembrie a acestui an Petter s-a alăturat trupei Anathema în turneul de promovare a celui mai recent album al trupei rock britanice. Concertul de la Bucureşti face parte din acest turneu şi este organizat de ARTmania.

Foto: www.myspace.com