UPDATE: Organizatorii concertului de la Bucureşti au anunţat anularea concertului. Află mai multe detalii! 

Concertul pe care Cesaria Evora trebuia să-l susţină pe scena Sălii Palatului din Bucureşti la 5 octombrie 2011 se amână pentru o dată ce va fi anunţată ulterior, acesta urmând a fi concertul oficial de retragere al artistei.

Cesaria Evora şi-a anunţat retragerea. Concertele din România sub semnul întrebării

Concertul de retragere al Cesariei pe scena de la Bucureşti

Zilele trecute au apărut în presă informaţii care anunţau retragerea Cesariei Evora din cariera muzicală, în urma comunicatului dat de către casa de discuri a artistei – Lusafrica. Starea de sănătate precară a artistei a fost motivul pentru care casa de discuri a emis comunicatul de presă, dar fără a se consulta cu managerul personal al Cesariei, Jose da Silva.

După discuţii prelungite cu managerul artistei, organizatorii de la Bucureşti au decis să plece la Paris, unde Cesaria Evora a fost intrenată pe 21 septembrie.

Eu şi Jose – managerul Cesariei, ne-am rugat şi am aşteptat cu nerăbdare ultimul buletin de analize eliberat azi 24 septembrie ora 01:00, în speranța unor vești bune referitoare la sănătatea artistei. Din păcate după îndelungi discuţii cu medicii şi cu managerul Cesariei am hotărât în dimineaţa aceasta să anulăm momentan inclusiv acest concert de la Bucureşti. Cesaria şi-a exprimat însă dorinţa de a-şi încheia cariera într-un ultim spectacol ce va avea loc la Bucureşti. Am asigurat-o pe Cesaria că îi suntem alături şi aşteptăm cu nerăbdare să se refacă cât mai repede.” a declarat Sorin Săraru, reprezentantul Project Events, organizatorul concertului de la Bucureşti.

Vezi cum a fost la concertul de anul trecut de la Sala Palatului!

Recuperarea contravalorii biletelor deja vândute

Fanii care şi-au cumpărat deja bilete pentru concertul Cesaria Evora au două opţiuni pentru a-şi recupera contravaloarea acestora. Fie îşi schimbă biletul cu unul la alte concerte organizate de Project Events în perioada următoare, fie cer returnarea banilor.

Cei care doresc pot schimba biletele cu unul pentru Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spargatorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de până la 70%. Cine a cumpărat un bilet la 50, 100, 150 sau 200 lei, primeşte un bilet la loja, iar pentru biletele de 250 respectiv 300 lei, primeşte un bilet la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile. Schimbarea biletelor se poate face începând de marţi 27 septembrie doar la punctele de vânzare din reţeaua BILETOO sau trimiţând un email la adresa [email protected].

Pentru cei ce îşi doresc returnarea banilor o pot face doar de la punctele de vânzare din reţeaua BILETOO începând cu data de 28 septembrie. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului/biletelor, fără alte comisioane sau servicii şi doar pentru biletele intacte şi valide.

Concertele de la Cluj şi Timişoara anulate

În această toamnă artista urma să mai susţină două concerte în România, unul la Cluj-Napoca şi unul la Timişoara. Ambele concerte au fost anulate oficial de către organizatori. Recuperarea contravalorii biletelor se va face de la locaţiile de unde au fost achiziţionate.

Cesaria Evora şi-a început cariera internaţională la 47 de ani. De atunci a scos 11 albume, a vândut peste 5 milioane de unităţi și a câştigat numeroase premii. Cesaria Evora a reuşit de fiecare dată să transmită publicului său nostalgie, eleganţă şi emoţie.