Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul a fost anulat. Citeşte detalii!

Vineri, 7 octombrie 2011, ora 20:00Cesaria Evora va concerta la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Concertul va fi deschis de Maria Răducan şi Sorin Terinte. 

La fiecare apariţie Cesaria Evora îşi captivează audienţa prin muzica sa extraordinară şi personalitatea unică. Chiar dacă s-a lansat dincolo de graniţele ţării sale de origine abia în 1988, de atunci Cesaria a devenit cea mai importantă reprezentantă a stilului morma.

http://www.youtube.com/watch?v=TJKF21vy6lY

În cadrul concertului de la Cluj-Napoca artista va interpreta 20 de piese printre care cunoscute single-uri ca „Sodade”, „Sentimento”, „Cabo Verde” sau „Besame mucho”.  Artista din Insulele Capului Verde va concerta în oraşul de pe Someş în cadrul mini turneului din România ce va cuprinde şi Timişoara şi Bucureşti.

Bilete Cesaria Evora la Cluj-Napoca

Preţurile biletelor pentru concertul pe care Cesaria Evora îl va susţine la Cluj-Napoca variază în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria I: 50 lei
Categoria II: 70 lei
Categoria III: 90 lei
Categoria IV: 130 lei
Categoria V: 150 lei
Categoria VI: 150 lei
Categoria VII: 250 lei
Categoria VIII: 350 lei

Biletele sunt disponibile la Diesel Club din Cluj-Napoca (Piaţa Unirii nr. 17) şi la casa de bilete a Sălii Sporturilor “Horia Demian”. Rezervările de bilete se pot face la numerele de telefon 0264 439043 sau 0730 083881 şi sunt valabile doar 48 de ore.

Evenimentul este organizat de Diesel Events.

Sala Sporturilor “Horia Demian”: Splaiul Independenţei, nr. 6, Cluj-Napoca